Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aparcament regulat L'estacionament regulat a la via pública és una solució de mobilitat urbana amb la qual es pretén facilitar una millor circulació dels vehicles per la ciutat, així com compartir les places d'aparcament disponibles entre el major nombre de veïns i visitants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aparcament regulat

L'estacionament regulat a la via pública és una solució de mobilitat urbana amb la qual es pretén facilitar una millor circulació dels vehicles per la ciutat, així com compartir les places d'aparcament disponibles entre el major nombre de veïns i visitants.

L’aparcament regulat té l'efecte de dissuadir viatges que tenen com a destí l'àmbit de la zona regulada i reduir, així, les tensions sobre el trànsit. Com que la regulació es fa essencialment en horari diürn, aquest efecte dissuasori es produeix només de dia, ja que no és necessari ni a les nits ni en dies festius.

El correcte ús d'aquest servei té com a conseqüència principal una millora en la qualitat del medi ambient de la ciutat i de la vida de les persones. A més, en zones comercials o administratives, facilita l'accés de la ciutadania que necessita comprar o realitzar diferents gestions durant un temps limitat.

Actualment, Rubí disposa de places d’aparcament en zona taronja, aparcaments reservats per a PMR (persones amb mobilitat reduïda) i altres aparcaments reservats per a Policia Local, Correus, etc...

 

Zona taronja

La zona taronja permet estacionar el vehicle de forma gratuïta durant 90 minuts en una de les places d'aparcament senyalitzades amb aquest color.