Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trocalleria es mou En el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, La Trocalleria es mou al teu barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Trocalleria es mou

En el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, La Trocalleria es mou al teu barri

A La Trocalleria, el que per a tu és un residu per a una altra persona pot esdevenir un tresor.
A La Trocalleria, el que per a tu és un residu per a una altra persona pot esdevenir un tresor

Un bossa passada de moda, uns patins que ja no utilitzes, un llibre que ja has llegit... Si tens objectes que et fan nosa a casa però encara tenen molta vida futura, pots portar-los a La Trocalleria es mou. Del 20 al 28 de novembre, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, pots apropar-te a intercanviar aquells objectes que ja no fas servir per d’altres més útils al punt d’intercanvis itinerant que durant aquesta setmana visitarà un barri diferent cada dia.

 

La Trocalleria en servei habitual

La Trocalleria és un servei d’intercanvi que l’Ajuntament de Rubí posa a disposició de la ciutadania i que funciona els dissabtes de 10.30 a 14 h. La seva ubicació és itinerant i va canviant al llarg del mes. Pots consultar les ubicacions estables aquí. Tothom té la possibilitat de deixar els objectes que ja no necessita, sempre que no superin els 25 kg de pes i els 50 cm2 de volum i, en deixar-los, rebrà uns trocs. Aquests trocs representen el valor dels objectes i serviran per obtenir d’altres objectes reutilitzats que altres ciutadans hagin deixat prèviament. 

La filosofia que hi ha a darrere d'aquest servei és l’intercanvi, una manera alternativa i més sostenible d’obtenir objectes i productes, perquè permet allargar la seva vida útil abans no esdevinguin residus.