Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trocalleria La Trocalleria és un espai on es poden intercanviar objectes, allargant la seva vida útil i prevenint residus. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/prevencio-i-reutilitzacio/la-trocalleria/la-trocalleria/@@images/image/preview

La Trocalleria

La Trocalleria és un espai on es poden intercanviar objectes, allargant la seva vida útil i prevenint residus.

Aquest sistema d'intercanvis funciona a través de tiquets o trocs. Quan portes un objecte a La Trocalleria se li assigna un valor. Si algun dels productes aportats per altres persones t'interessa, pots fer el troc en aquell moment. Si no, t'emportes un tiquet pel valor de la teva aportació per poder fer el canvi un altre dia.

 

La Trocalleria es mou pel Dia de la Terra


Durant la setmana del 26 al 30 d'abril, la Trocalleria es mou amb motiu del Dia de la Terra i s'acosta al teu barri, de 16 a 20 h. Consulta aquí la resta d'activitats especials programades.

  • Dilluns 26: Plaça del Pla dels Segadors (Vint-i-cinc de Setembre)
  • Dimarts 27: Plaça d'Aragó (Ca n'Oriol)
  • Dimecres 28: Carrer de Prat de la Riba (CAP Mútua)
  • Dijous 29: Plaça de la Constitució (Les Torres)
  • Divendres 30: Avinguda de Castellbisbal (Centre Cívic de Can Fatjó)

 

On es troba habitualment aquest espai? 


La Trocalleria és un punt d'intercanvi itinerant, que funciona els dissabtes de 10.30 a 14 h i va canviant d'ubicació per apropar-se el màxim a tu. 

 1r dissabte:  Plaça del Doctor Pearson
 2n dissabte:  Plaça del Mercat
 3r dissabte:  Rambla del Ferrocarril
 4t dissabte:  Plaça de Catalunya

 El servei no funciona: els dissabtes festius, els que són el cinquè del mes i els de l'agost.

 

Quin tipus d'objectes hi puc portar?


image
Tots aquells objectes en bon estat que tinguis per casa, que ja no fas servir o no necessites, però creus que encara tenen una vida útil: un llibre, un quadre, una làmpada, joguines, una ràdio, un patinet, un mòbil, una impressora... Allò que per a tu és un residu, per a una altra persona pot esdevenir un tresor!

 

Tinc alguna limitació a l’hora d’aportar objectes?

Sí. Cada dia es poden aportar un màxim de 10 objectes. No han de superar els 50 x 50 cm i el seu pes ha de ser inferior a 25 Kg.

 

Només puc portar a La Trocalleria els objectes que ja no necessito?
  • També els pots portar a les deixalleries mòbils i a la deixalleria de Cova Solera, on et donaran els trocs per realitzar els teus intercanvis a La Trocalleria.
  • Si vols obtenir un benefici econòmic dels teus objectes, recorda que també existeixen botigues, webs i aplicacions que es dediquen a la compravenda de productes de 2a mà.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
0