Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trocalleria La Trocalleria és un espai on es poden intercanviar objectes, allargant la seva vida útil i prevenint residus. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/prevencio-i-reutilitzacio/la-trocalleria-1/la-trocalleria/@@images/image/preview

La Trocalleria

La Trocalleria és un espai on es poden intercanviar objectes, allargant la seva vida útil i prevenint residus.

Aquest sistema d'intercanvis funciona a través de tiquets o trocs. Quan portes un objecte a La Trocalleria se li assigna un valor. Si algun dels productes aportats per altres persones t'interessa, pots fer el troc en aquell moment. Si no, t'emportes un tiquet pel valor de la teva aportació per poder fer el canvi un altre dia.

 

On es troba aquest espai? 


La Trocalleria és un punt d'intercanvi itinerant, que funciona els dissabtes de 10.30 a 14 h i va canviant d'ubicació per apropar-se el màxim a tu. 

 1r dissabte:  Plaça del Doctor Pearson

 2n dissabte:  Plaça del Mercat

 3r dissabte:  Rambla del Ferrocarril

 4t dissabte:  Plaça de Catalunya

 El servei no funciona: els dissabtes festius, els que són el cinquè del mes i els de l'agost.

 

Quin tipus d'objectes hi puc portar?


image
Tots aquells objectes en bon estat que tinguis per casa, que ja no fas servir o no necessites, però creus que encara tenen una vida útil: un llibre, un quadre, una làmpada, joguines, una ràdio, un patinet, un mòbil, una impressora... Allò que per a tu és un residu, per a una altra persona pot esdevenir un tresor!

 

Tinc alguna limitació a l’hora d’aportar objectes?

Sí. Cada dia es poden aportar un màxim de 10 objectes. No han de superar els 50 x 50 cm i el seu pes ha de ser inferior a 25 Kg.

 

Només puc portar a La Trocalleria els objectes que ja no necessito?
  • També els pots portar a les deixalleries mòbils i a la deixalleria de Cova Solera, on et donaran els trocs per realitzar els teus intercanvis a La Trocalleria.
  • Si vols obtenir un benefici econòmic dels teus objectes, recorda que també existeixen botigues, webs i aplicacions que es dediquen a la compravenda de productes de 2a mà.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0