Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres Manetes Servei d'assessorament i autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/prevencio-i-reutilitzacio/dimecres-manetes-1/dimecres-manetes/@@images/image/preview

Dimecres Manetes

Servei d'assessorament i autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics.

Tant si ets manetes com si t’agradaria ser-ho, el 4t dimecres de cada mes pots gaudir dels Dimecres Manetes a l'Ateneu Municipal, de 18 a 21 h.

En aquest espai podràs aprendre a reparar els teus petits aparells elèctrics i electrònics. No cal que disposis d’eines ni saber-ne gaire, un expert t'explicarà com reparar-los i tindràs les eines per fer-ho.

 

Allargar la vida dels objectes 


image
Els Dimecres Manetes és un servei basat en el concepte dels Cafè Repair estesos per tota Europa, uns espais de lliure accés on tot gira entorn de la reparació.
El seu objectiu és promoure la cultura de la reparació i del manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i, així evitar que aquests objectes esdevinguin residus abans d'hora. Cal deixar de banda la cultura d'un sol ús, fent-ho des del coneixement compartit. De retruc, també estalviem diners i contribuïm a la millora del medi ambient.

 

Dates del 2021 (hivern)


Dimecres 27 de gener a l'Ateneu Municipal.

Clica l'hora que t'interessi i omple el formulari per reservar la teva plaça:

 18 h   I  18.30 h  I   19 h  I  19.30 h  I  20 h  I  20.30 h

Després d'una aturada a causa de la Covid-19, des del 22 de juliol es reprèn el servei amb les mesures de sanitat recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

  • Per assistir, es requereix inscripció prèvia.
  • Cal respectar la distància física mínima de seguretat.
  • L'ús de mascareta és obligatori.
  • Es prega puntualitat i respectar els torns (de 25 minuts) per poder garantir la desinfecció de les eines i de l'espai.
  • No es permetrà l’accés a persones amb símptomes de la Covid-19.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0