Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprofitament alimentari Establiments comercials que vetllen per no llençar menjar. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/prevencio-i-reutilitzacio/consum-responsable-a-rubi/quina-accio-sostenible-busques/aprofitament-alimentari/@@images/image/preview

Aprofitament alimentari

Establiments comercials que vetllen per no llençar menjar.

Fer ofertes i promocions al final del dia per no llençar els aliments que no s’han pogut vendre, o proporcionar-los a entitats socials perquè els puguin aprofitar són accions que vetllen per l’aprofitament alimentari i que eviten el malbaratament de grans quantitats d’aliments que, d’altra manera, esdevindrien residus sense ser-ho.

 

El Bullidor Icona proximitat.jpgIcona eco.jpgIcona aprofitament.jpgIcona compostable.jpg
Cafè Restaurant amb productes ecològics i locals. Pots endur-te el menjar en envasos compostables i portar el teu got reutilitzable per al cafè. Pots comprar els excedents alimentaris a través de l'aplicació Too Good To Go.
Carrer del Doctor Gimbernat, 7
93 697 10 21

La bona Fruita Icona eco.jpgIcona aprofitament.jpg
Fruites, verdures i altres productes alimentaris ecològics. Pots comprar els excedents alimentaris a través de l'aplicació Too Good To Go.
Avinguda de Josep Ferrer i Domingo, 7
686 46 32 34

La Popular Icona proximitat.jpgIcona eco.jpgIcona aprofitament.jpg
Restaurant amb productes ecològics, locals i de temporada. Pots comprar els excedents alimentaris a través de l'aplicació Too Good To Go.
Plaça del Doctor Pearson, 2
93 008 33 35 / 680 95 2 590

Umami Icona proximitat.jpgIcona eco.jpgIcona aprofitament.jpgIcona compostable.jpg
Menjar amb productes ecològics i locals, amb excedents alimentaris d’altres establiments i servits en envasos compostables. Pots portar el teu propi envàs.
Carrer de Mossèn Cinto, 6
632 015 599 / 93 684 77 37

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0