Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recollida de mobles L'objectiu d'aquest servei, que és gratuït, és eliminar la presència d'aquests residus voluminosos als carrers de la ciutat, ja que entorpeixen el pas dels vianants i dels vehicles, dificulten la recollida dels contenidors per part dels camions i donen una sensació de brutícia i deixadesa. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/gestio-de-residus/recollida-de-mobles-1/recollida-de-mobles/@@images/image/preview

Recollida de mobles

L'objectiu d'aquest servei, que és gratuït, és eliminar la presència d'aquests residus voluminosos als carrers de la ciutat, ja que entorpeixen el pas dels vianants i dels vehicles, dificulten la recollida dels contenidors per part dels camions i donen una sensació de brutícia i deixadesa.

Què has de fer si tens mobles i trastos vells per llençar?


Existeixen dues opcions:

 Telèfon Verd 900 130 130 

El servei funciona les nits de dilluns, dimecres i divendres, sempre i quan s'hagi acordat prèviament la recollida.  Només caldrà que els deixis a la vorera de casa o allà on t'indiquin des del Telèfon Verd. 

 

I si encara estan en bon estat però ja no els necessites?


  • Si no superen els 50 x 50 cm i pesen menys de 25 kg, els pots portar a La Trocalleria, on els podràs intercanviar per altres del mateix valor que han deixat altres persones.
  • Si vols obtenir un benefici econòmic dels teus objectes, existeixen botigues de segona mà, aplicacions i plataformes web on vendre'ls i allargar-ne la seva vida útil. Consulta les botigues de segona mà de la ciutat.

 

Servei de recollida de mobles i trastos vells

T'ha estat útil aquesta pàgina?

15
2