Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Respira, Rubí Exposició de gran format amb les obres del Col·lectiu d'Il·lustradores i Il·lustradors de Rubí City (CIRC), que porten el medi natural al nucli urbà de la ciutat. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/diadelaterra/respirarubi/@@images/image/preview

Respira, Rubí

Exposició de gran format amb les obres del Col·lectiu d'Il·lustradores i Il·lustradors de Rubí City (CIRC), que porten el medi natural al nucli urbà de la ciutat.

Dia de la TerraAquesta exposició és el reconeixement a l’entorn natural de la ciutat després de mesos de confinament. Les escapades a Ca n’Oriol, Can Roig, Sant Genís… ens han donat aire, moments compartits amb la família i les amistats, moments per apreciar el silenci i relaxar-nos, per mirar a l’horitzó… Han estat molt importants per a tots els rubinencs i rubinenques i per aquest motiu les xarxes socials han bullit amb les fotografies dels racons que anàvem descobrint. 

Algunes obres estan ubicades a la plaça de la Nova Estació i a la plaça del Doctor Guardiet, però la majoria es distribuiran a les portes de les escoles de la ciutat perquè aquest entorn és molt important per a elles: en aquests indrets els nens i les nenes juguen, descobreixen i experimenten situacions d’aprenentatge molt importants per al seu desenvolupament personal. Aquests espais també han suposat un respir durant aquest curs escolar. 

L'exposició reivindica la importància que té mantenir aquests indrets en bon estat perquè durant molts anys més la seva majestuositat ens sigui motiu de gaudi. 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
0