Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Propostes a l'aire lliure El Dia de la Terra arriba amb l’esclat de la primavera. No et perdis les activitats que et proposem per descobrir la natura que ens envolta. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/diadelaterra/programacio/propostes-a-l-aire-lliure/@@images/image/preview

Propostes a l'aire lliure

El Dia de la Terra arriba amb l’esclat de la primavera. No et perdis les activitats que et proposem per descobrir la natura que ens envolta.

Dia de la TerraA partir del 22 d'abril
Geocatxing a Rubí
Entorn natural de la ciutat

Saps què és un catxé? Endinsa’t en aquesta geocerca per un itinerari natural ple de pistes per trobar un tresor. El medi natural de Rubí està ple de tresors per descobrir. Aprofita aquest joc de geolocalització per descobrir-los. És una excusa fantàstica perquè infants i adults gaudiu de la natura. Jugueu i participeu-hi!

 

Del 22 d’abril al 2 de maig
Exposició: Respira, Rubí
Ubicacions diverses

El medi natural de la Rubí pren els carrers de la ciutat. Un agraïment als nostres boscos, camps, masies, a la biodiversitat... que durant els darrers confinaments tant ens han donat i que ens han permès descobrir bonics racons on prendre aire al costat de casa. Consulta aquí les ubicacions de les il·lustracions i amplia informació sobre elles i els espais que representen. Les escoles de la ciutat també treballaran a les aules aquesta exposició, que podràs veure fins al 2 de maig.

Hi col·labora el Col·lectiu d'il·lustradores i il·lustradors de Rubí City (CIRC): Quim Conca, Montse Fortino, Pedro Giménez, Gemma Grau, Esmeralda Hernández, Ruth Hernández, Júlia Herranz, Jorgetedibujo, Raquel Navas Mirabal, Marta Pagès, Elisenda Solé i Climent, Chema Suárez, Araceli Plata, Nataxa Ruzafa i Zisis.

 

Dia de la TerraDel 24 d'abril al 2 de maig 
Masies i camins rurals de Rubí
Entorn natural de la ciutat

Descobreix algunes de les masies de Rubí, llocs d'interès que hi són propers i els camins rurals que les uneixen. Accedeix aquí per triar la masia que vols visitar. 

Hi col·labora: Centre d’Estudis Rubinencs, Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí i Guadalupe Villaret.

  

Dia de la TerraDissabte 24 d’abril de 10 a 14 h
Una mirada cívica al nostre entorn natural
Can Xercavins i el Torrent dels Alous

Després dels beneficis físics i mentals que ens han aportat les sortides i passejades per l’entorn natural de la ciutat, sempre hi ha qui per tota paga hi deixa brutícia i irresponsabilitat. Per això, vine a fer de caçador o caçadora de trastets amb tota la família! Les agents pel civisme t’explicarem la nostra tasca i et proporcionarem el material necessari perquè el passeig d’avui es converteixi en una jornada de neteja i promoció del civisme.

 Passejada 1: inici de l'itinerari a Can Xercavins 
 Passejada 2: inici de l'itinerari al Torrent dels Alous per Ca n'Oriol 

Hi col·labora: Caçadors de Trastets i el Servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat.

  

Dissabte 24 i diumenge 25 d’abril 
Can Xercavins, masia i entorn rural
L’era de la masia

Descobreix la seva història a l’exposició que trobaràs a l’era de la masia i, si t’animes, segueix l’itinerari marcat per descobrir el torrent, els boscos, els camps de cereals, la vinya… Viu la natura al costat de casa!

 Mira la seva situació al mapa. 

Hi col·labora: Masia de Can Xercavins.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0