Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres Manetes Servei d'assessorament i autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/prevencio-i-reutilitzacio/dimecres-manetes/dimecres-manetes/@@images/image/preview

Dimecres Manetes

Servei d'assessorament i autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics

Tots els dimecres, a l'Ateneu Municipal


Pots portar qualsevol petit electrodomèstic o aparell electrònic que tinguis espatllat. Abans de llençar-lo, l'intentarem reparar! No cal que disposis d’eines ni saber-ne gaire: tindràs l'assessorament d'un professional i les eines per fer-ho.
 

Reserva la teva plaça 
 

 Sessions matinals:  Primer dimecres del mes de 10 a 13 h.
 Sessions de tarda: Resta de dimecres de 18 a 21 h a l'estiu (d'abril a octubre) i de 17 a 20 h a l'hivern (de novembre a març). 

 

Allargar la vida dels objectes 


image
Els Dimecres Manetes és un servei basat en el concepte dels Cafè Repair estesos per tota Europa, uns espais de lliure accés on tot gira entorn de la reparació.
 
El seu objectiu és promoure la cultura de la reparació i del manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i, així evitar que aquests objectes esdevinguin residus abans d'hora. Cal deixar de banda la cultura d'un sol ús, fent-ho des del coneixement compartit. De retruc, també estalviem diners i contribuïm a la millora del medi ambient.

 

Mesures COVID-19


Donada la situació sanitària actual, el servei segueix les mesures recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

  • Per assistir, es requereix inscripció prèvia.
  • Cal respectar la distància física mínima de seguretat.
  • L'ús de mascareta és obligatori.
  • Es prega puntualitat i respectar els torns per poder garantir la desinfecció de les eines i l'espai.
  • No es permetrà l’accés a persones amb símptomes de la COVID-19.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
0