Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fotos i vídeos Recull d'imatges dels millors moments de la setmana perquè els puguis reviure i compartir. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/residus/diadelaterra/fotos-i-videos/@@images/image/preview

Fotos i vídeos

Recull d'imatges dels millors moments de la setmana perquè els puguis reviure i compartir.

Has participat de les activitats? Anima't a compartir les teves fotos i vídeos a les xarxes amb les etiquetes:

 #diadelaterra #diadelatierra #earthday #journeedelaterre

 

Parlant de la Terra amb Núria Busquets i Diego Fernández
     


 
Enregistrament íntegre de la conferència de clausura del Dia de la Terra 2021, conduida pel regidor de Medi Ambient Andrés Medrano Muñoz, les intervencions dels ponents convidats i les seves respostes a les preguntes formulades per la ciutadania que va seguir la conferència en directe.

 Virus emergents i canvi global 

Extracte de la conferència de la doctora Núria Busquets, investigadora de l'IRTA-CReSA i coordinadora de la Secció de Virologia de la Societat Catalana de Biologia explica la importància de mantenir una bona salut global per prevenir l'emergència de nous virus.

  Invertebrats a Rubí

Segona part de la conferència on l'entomòleg Diego Fernández, col·laborador científic del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ha presentat l’estudi dut a terme a la nostra ciutat sobre els invertebrats.

 

Hotel d'insectes
 

Pagesia de Rubí

 

Altres vídeos

Mira també aquests vídeos que han preparat per al Dia de la Terra les entitats col·laboradores:

 

 El general Bum Bum

Amb aquesta activitat et volem convidar a ballar i a reflexionar sobre les petites accions que podem fer cada dia per ajudar que la Terra cada dia sigui un lloc millor per viure-hi. Així doncs, tots els nens i nenes de l'Escola de l'Esbart, i també tots els que vulgueu, sereu convidats a ser generals per un dia: uns generals ben especials, uniformats amb material reciclat i que patrullareu per netejar i mantenir nets els nostres espais comuns. 

Un cop feta l’activitat no t’oblidis de compartir l’experiència a les xarxes socials amb l’etiqueta #diadelaterraesbartrubi.

Hi col·labora: Esbart Dansaire de Rubí.

 

 Un passeig per la història

Apropa't al museu d'una manera diferent: descobreix el jardí, les plantes i elements patrimonials que conté, gràcies a aquesta visita virtual.

Hi col·labora: Museu Vallhonrat i Finques Vallhonrat.

 

 Cal Patilles, una vinya tradicional de Rubí

Josep Maria Carrera és un dels últims pagesos que encara queden a Rubí. Vols donar un tomb per la seva vinya i saber les seves experiències en el sector del cep i l'elaboració del vi? No et perdis aquesta interessant entrevista!

Hi col·labora: Centre d’Estudis Rubinencs i Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0