Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taula de seguiment dels abocadors de Rubí La Taula de seguiment dels abocadors és un espai de treball per tractar els temes vinculats a aquests espais on s’hi aboquen els rebuigs dels residus, és a dir, les fraccions que no són reciclables. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Taula de seguiment dels abocadors de Rubí

La Taula de seguiment dels abocadors és un espai de treball per tractar els temes vinculats a aquests espais on s’hi aboquen els rebuigs dels residus, és a dir, les fraccions que no són reciclables.

El Ple de l’Ajuntament de Rubí va aprovar, a la sessió ordinària del 24 de juliol de 2014, la creació d’aquest òrgan de treball per tractar els temes relatius als abocadors. Aquest va ser un dels acords de la moció contra la instal·lació d’un abocador o centre de tractament de residus metropolità al terme municipal de Rubí.

La Taula està formada per l’alcaldessa de la ciutat, el regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, la regidora de Seguretat Ciutadana, els portaveus dels grups municipals i responsables tècnics, així com representants de la Plataforma Rubí Sense Abocadors, dels centres educatius, d’associacions veïnals i d’entitats relacionades amb la matèria.

 

Sessions de la Taula de seguiment dels abocadors de Rubí


T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
3