Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició 'La vida de l’aigua' La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha estat un dels equipaments de la província de Barcelona que ha acollit l'exposició 'La vida de l’aigua'. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/educacio-i-sensibilitzacio-ambiental/exposicio-la-vida-de-l2019aigua/@@images/image/preview

Exposició 'La vida de l’aigua'

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha estat un dels equipaments de la província de Barcelona que ha acollit l'exposició 'La vida de l’aigua'.

En ella es mostrava la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per a diferents usos, com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descrivia l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, constava de diferents plafons amb una base d’ampolles d’aigua de plàstic reutilitzades que simulaven un riu, a banda d’altres plafons interactius.

A través d’aquesta exposició es pretenia donar eines als visitants per valorar l’aigua com a recurs escàs, entendre el cicle integral de l’aigua i adquirir hàbits responsables per a un bon ús i per a l’estalvi de l’aigua.

 

general exposició

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0