Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació i sensibilització ambiental L’educació ambiental persegueix formar les persones en els problemes medi ambientals que crea el model de vida actual i mostrar les vies a seguir per tal de solucionar-los. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/educacio-i-sensibilitzacio-ambiental/educacio-i-sensibilitzacio-ambiental/@@images/image/preview

Educació i sensibilització ambiental

L’educació ambiental persegueix formar les persones en els problemes medi ambientals que crea el model de vida actual i mostrar les vies a seguir per tal de solucionar-los.

L'educació ambiental és un procés permanent en el qual els individus i les comunitats prenen consciència del seu medi i aprenen els coneixements, els valors, les destreses, l'experiència i també la determinació que els poden capacitar per actuar, individualment i col·lectivament, en la resolució dels problemes ambientals presents i futurs.

Des d'aquest Ajuntament es fomenten iniciatives diverses com la promoció del programa Escoles Verdes, el Projecte d'apadrinament de zones naturals, les activitats portades a terme per l'equip del Servei Educatiu de Residus o l'organització del Dia de la Terra, entre d'altres.

 

educació ambiental_imatge pral

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1