Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia de la Terra Cada 22 d'abril, des de l'any 2014, a Rubí se celebra el Dia de la Terra amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de protegir el planeta. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/educacio-i-sensibilitzacio-ambiental/dia-de-la-terra-1/dia-de-la-terra/@@images/image/preview

Dia de la Terra

Cada 22 d'abril, des de l'any 2014, a Rubí se celebra el Dia de la Terra amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de protegir el planeta.
L'edició d'enguany del Dia de la Terra ha estat anul·lada per contenir la incidència de la Covid-19.

Moltes gràcies a totes les entitats, comerços i persones que ja havien confirmat la seva participació organitzant activitats. Us esperem l'any vinent!

 
Des de l'any 2014, per part del Servei de Medi Ambient i el Servei de Gestió de Residus de l'Ajuntament de Rubí s'ha volgut aprofitar la celebració del Dia de la Terra, el dia 22 d'abril, per apropar la importància de la cura del medi ambient des d'una visió global. Seleccionar els residus, mantenir nets els boscos, consumir productes locals o ecològics, fer un bon ús de l'energia, respectar els camps conreats... són accions que repercuteixen al nostre entorn i que es volen transmetre durant la celebració del Dia de la Terra.

 

descarga.png

 

Aquesta aproximació a l'ecosensibilitat ciutadana es realitza des dels seus referents més propers: aquells projectes existents a la ciutat o a l'entorn local que tenen un compromís mediambiental. Des d'aquesta perspectiva, les propostes d'activitats que es programen per a la celebració del Dia de la Terra, es fonamenten en una participació activa en què la ciutadania pren partit i es compromet amb la ciutat que li agradaria tenir. Però també en evidenciar que Rubí, malgrat ser una ciutat industrial, gaudeix d'un entorn natural gran, divers, ric i que val la pena protegir.

L'edició de 2019 es va celebrar del 23 d'abril al 5 de maig de 2019 i la temàtica de la sisena edició del Dia de la Terra a Rubí va ser la protecció de les espècies. Es va mostrar la gran quantitat de persones, comerços i entitats enamorades de la Terra que, amb les seves accions i actituds, treballen per conservar la bona salut del planeta des de la nostra ciutat. Hi va haver tallers, visites a masies, cuina, mercats, itineraris de natura, compostatge, exposicions, activitats infantils, horticultura i ecologia.  I és que cada cop més rubinenques i rubinencs sabem que... “mai ets massa petit per marcar la diferència”.

  

Programa 2019_1.jfif Programa 2019_2.jfif Programa 2019_3.jfif Programa 2019_4.jfif

 

Inscriu-te aquí a les activitats que t'interessin o truca al Telèfon Verd 900 130 130 (936 999 801 des del mòbil).

 

Imatge programa DT 2017

Programa d'activitats

Ubicacions DT 2017

Plànols i adreces

activitats familiars dia de la terra ok.png

Activitats familiars

 

Consulta el programa d'edicions anteriors

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0