Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Plenari amb l'alcaldessa Dos cops l'any, el Consell dels Infants celebra sessions plenàries de caràcter extraordinari amb la participació de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i de la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Plenari amb l'alcaldessa

Dos cops l'any, el Consell dels Infants celebra sessions plenàries de caràcter extraordinari amb la participació de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i de la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García.

La primera d'aquestes sessions serveix per donar entrada als nous consellers i conselleres, homenatjar els membres sortints i fixar els nous encàrrecs que haurà d'assumir aquest òrgan a proposta de l'Ajuntament. L'altra se celebra com a tancament del curs i en ella es fa balanç de tota la feina realitzada pel Consell.

Al plenari del constitució del Consell dels Infants i Adolescents 2017-2018, celebrat al gener de 2018, l'alcaldessa va encarregar als nens i nenes treballar propostes en el marc del pressupost participatiu. A més, els consellers i conselleres van traslladar a la les autoritats municipals les seves demandes i inquietuds, com ara la construcció d’un nou skatepark més gran i més proper al centre, la creació d’un carril-bici que connecti tota la ciutat, la millora de l’autobús urbà i la menor presència d’excrements de gos a la via pública.

 

Consell dels Infants 2018

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0