Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers educatius d'estiu Des de mitjans de març s’ha vist aturada l’activitat educativa presencial i això ha comportat notables dificultats en l’assoliment de les competències acadèmiques que es treballen als centres educatius. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/casals/casals-destiu-1/tallers-educatius-destiu/@@images/image/preview

Tallers educatius d'estiu

Des de mitjans de març s’ha vist aturada l’activitat educativa presencial i això ha comportat notables dificultats en l’assoliment de les competències acadèmiques que es treballen als centres educatius.

L'oferta d'activitats d'estiu està subjecta a l'evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries.

 

En aquest sentit, es posen en marxa els Tallers educatius, que tenen els següents objectius:

  • Oferir experiències d’aprenentatge d’alta qualitat a partir d’activitats dinàmiques, participatives, variades i properes al context del grup.
  • Reforçar el desenvolupament de les competències bàsiques curriculars, amb especial atenció a les competències lingüístiques, matemàtiques, digitals i personals i socials.
  • Generar motivació intrínseca envers l’aprenentatge mitjançant la personalització, el reforç positiu i establint un clima positiu de confiança i respecte.
  • Es treballarà per projectes al voltant d’un eix temàtic.

 

Dates i lloc


Del 30 de juny al 31 de juliol a l'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

 

Horaris


L’horari genèric és de 9 a 13.30 h, repartits per grups en funció del curs realitzat durant aquest any.

1r i 2n ESO Grup A – 18 h Dilluns i dimecres De 9 a 11 h
Grup B – 20 h Dimarts i dijous D'11.30 a 13.30 h
Grup C - 10 h

Divendres

De 9 a 11 h
3r i 4t ESO Grup D – 20 h Dimarts i dijous De 9 a 11 h
Grup E – 18 h Dilluns i dimecres

D'11.30 a 13.30 h

Grup F – 10h

Divendres

D'11.30 a 13.30 h

 

Places


L'oferta és de 90 places repartides en 5 grups de 15 joves.

Es podrà escollir grup en funció del cicle educatiu (per una banda, alumnat de 1r i 2n d’ESO i per l’altra, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO) i de l’horari més convenient.

Poden pertànyer a qualsevol institut del municipi i, evidentment, tenir unes necessitats, característiques i coneixements previs molt diferents entre ells i elles.

Caldrà un mínim de 5 participants per obrir els grups d’edat.

 

Preu


Gratuït.

 

Inscripció tancada


La inscripció es fa de forma telemàtica. En aquells casos en què sigui impossible fer-la telemàticament es podrà demanar cita prèvia trucant al Servei d’Infància i Educació al 93 588 70 00 (extensió 4255).

L’enllaç telemàtic estarà actiu del 3 al 15 de juny, ambdós inclosos. Una vegada finalitzat el termini d’inscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, sempre i quan quedin vacants.

S’atendran les inscripcions segons l'ordre d’arribada de les peticions.

Una vegada feta la inscripció, rebreu un correu electrònic confirmant si disposeu de la plaça seleccionada.

 

Casals d'agost

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0