Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MusicArt: tallers artístics d'estiu L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/casals/casals-destiu-1/musicart-tallers-artistics-d-estiu/@@images/image/preview

MusicArt: tallers artístics d'estiu

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques.

Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia... tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final.  

Dates


Els tallers s'oferiran en dos torns: del 5 al 9 de juliol i del 12 al 16 de juliol.

Horaris


L’horari serà de 9 a 13 h.

 

Places


Per cada torn s’oferiran 28 places, 14 per infants de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 14 places més de 4t a 6è.

En total, s'ofereixen 56 places.

Preus


El preu és 50 € la setmana per infant inscrit.

 

Preincripció


La inscripció es podrà realitzar des del 7 de juny i fins a exhaurir les places. Es tramitarà en línia a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí.

En aquells casos en què sigui impossible fer-la telemàticament, es podrà demanar cita prèvia trucant al 93 588 70 00 (extensions 4407).

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic , si hi ha vacants.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
3