Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casals artístics L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen un casal artístic interdisciplinari que uneix la música i les arts plàstiques. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/casals/casals-destiu-1/casals-artistics/@@images/image/preview

Casals artístics

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen un casal artístic interdisciplinari que uneix la música i les arts plàstiques.

Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia... tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final.  

 

Dates


Del 26 de juny al 10 de juliol.

 

Horaris


L’horari serà de 8.30 a 13 h, amb entrades esglaonades per grups.

 

Places


El casal disposa de 20 places setmanals organitzades en dos grups d’edat: un grup de 10 infants de 6 a 8 anys i un grup de 10 infants de 9 a 12 anys.
Caldrà un mínim de 5 infants per obrir cada grups d’edat.

 

Preus


30 euros per setmana.
Tots els preus estan ja bonificats per l’Ajuntament de Rubí, atesa la situació excepcional i en previsió de les dificultats econòmiques en què es poden trobar les famílies.

 

Preincripció tancada


La preinscripció es farà per correu electrònic des de dilluns 15 de juny fins a divendres 19 de juny, ambós inclosos. Cal que descarreguis la butlleta d'inscripció i l'enviïs plena a tallers@artedra.net amb la documentació requerida adjunta.

En aquells casos en què sigui impossible fer-la telemàticament, es podrà demanar cita prèvia trucant al 93 588 70 00 (extensions 4407 i 4410).

Cada infant es podrà inscriure com a màxim a una setmana, tot i que es podrà optar a fer les dues setmanes sempre i quant hi hagi vacants.

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds al correu electrònic tallers@artedra.net.

Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic , sempre i quan quedin vacants.

La preinscripció és sense pagament. Aquest s’efectuarà quan es formalitzi la matricula.

Una vegada feta la preinscripció rebreu un correu electrònic confirmant si disposeu de la plaça seleccionada i amb la informació per a realitzar la matricula, que es farà del 22 al 25 de juny telemàticament.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0