Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inspecció tècnica dels edificis (ITE) L'ITE és la inspecció per evaluar l'estat i les possibles actuacions que necessita un immoble per complir el deure de conservació i manteniment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inspecció tècnica dels edificis (ITE)

L'ITE és la inspecció per evaluar l'estat i les possibles actuacions que necessita un immoble per complir el deure de conservació i manteniment.

La inspecció tècnica dels edificis (ITE) és una inspecció duta a terme per un/a tècnic/a competent amb l'objectiu d'establir l'estat i les possibles actuacions a desenvolupar per complir el deure de conservació i manteniment dels edificis d'immobles.

Un cop s'obté el certificat tècnic, cal sol·licitar a l'administració el certificat d'aptitud de l'edifici. Estan obligats a sol·licitar el certificat d'aptitud els propietaris d'immobles unifamiliars o plurifamiliars amb ús habitacional, sens perjudici que hi constin usos diferents. No hi estan obligats els titulars d'edificis unifamiliars en què l'edificació principal estigui seperada 1,5 metres o més de la via pública, zones d'ús públic o finques adjacents.

   

Més informació

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
5