Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte Conviure a les comunitats de Les Torres Al llarg de l'any 2019, el Servei d'Habitatge i el Servei de Mediació, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han estat treballant al barri de Les Torres en el marc del projecte "Conviure a les comunitats de Les Torres". https://www.rubi.cat/ca/temes/habitatge/projecte-conviure-a-les-comunitats-de-les-torres/@@images/image/preview

Projecte Conviure a les comunitats de Les Torres

Al llarg de l'any 2019, el Servei d'Habitatge i el Servei de Mediació, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han estat treballant al barri de Les Torres en el marc del projecte "Conviure a les comunitats de Les Torres".

Aquesta iniciativa es va engegar a partir dels comentaris de la ciutadania del barri en relació a posibles problemàtiques existents a les comunitats veïnals de la zona, i tenia com a objectiu l'elaboració d'una Guia de bon veïnatge que servís perquè tots els ciutadans i ciutadanes coneguessin les normes i ordenances vigents que afecten les comunitats.

A partir del treball de camp realitzat, el projecte va anar evolucionant, tot recollint les aportacions i visions exposades per la ciutadania participant, tant en entrevistes personals com en una jornada presencial oberta a tot el veïnat. Així, el projecte va establir com a objectiu la possible edició d'un fulletó on s'informi els nous veïns i veïnes dels drets i deures que tenen, ja sigui dins la comunitat com a l'espai públic.

Tota la informació del projecte es pot consultar a l'informe final elaborat per l'empresa que va desenvolupar la iniciativa al barri.

 

Jornada de treball del projecte Conviure a les comunitats de Les Torres

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0