Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Procés de selecció de personal administratiu i creació de la borsa de treball Proursa convoca un procés de selecció de personal administratiu per al desenvolupament de tasques administratives, així com per la creació d'una borsa de treball de la mateixa categoria professional. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Procés de selecció de personal administratiu i creació de la borsa de treball

Proursa convoca un procés de selecció de personal administratiu per al desenvolupament de tasques administratives, així com per la creació d'una borsa de treball de la mateixa categoria professional.

Termini de presentació tancat (del 29/09/2023 al 20/10/2023, ambdós inclosos).

Les persones interessades hauran d'omplir el formulari i presentar la documentació en un únic arxiu pdf:

  • Telemàticament: a través d'instància genèrica.
  • Presencialment: a les oficines de Proursa, Carrer General Prim 33-35, 4ª planta, Rubí. En horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns de 16 a 18.30 h.
  • Virtualment: a l'adreça gerencia@proursa.cat. La documentació haurà de ser acreditada presencialment abans de la realització de les proves pràctiques

Per a qualsevol dubte, els interessats poden trucar al telefon de Proursa, 93 588 66 93, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns de 16 a 18.30 h.
      

Documents d'interès

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
6