Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Política de protecció de dades relativa al debat ciutadà sobre el Pla local d'habitatge Llegeix la política de protecció de dades abans d'acceptar l'enviament del formulari d'inscripció. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Política de protecció de dades relativa al debat ciutadà sobre el Pla local d'habitatge

Llegeix la política de protecció de dades abans d'acceptar l'enviament del formulari d'inscripció.

El responsable Ajuntament de Rubí, amb NIF P0818300F i domicili a pl. Pere Aguilera, 1 (08191 – Rubí), us sol·licita el vostre consentiment per tractar de forma legítima les vostres dades amb la finalitat de gestionar la vostra participació al debat ciutadà sobre el Pla local d'habitatge.

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de la persona usuària implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que regeix aquest procés. El tractament de dades queda legitimat per obligació legal i el consentiment de les persones interessades. 

L’Ajuntament de Rubí utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la gestió sol·licitada. Les dades es comunicaran a les unitats de l'Ajuntament competents en la matèria relacionada amb la comunicació realitzada i no podran ser cedides a tercers excepte en els supòsits previstos en la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal. 

Podeu dirigir-vos per escrit o per mail a l'Ajuntament de Rubí per poder exercir els vostres drets. 

Delegat de protecció de dades:

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a http://www.rubi.cat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0