Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com puc participar-hi? Dins el procés d'elaboració del Pla local d'habitatge s'han previst diverses vies de participació ciutadana, tant de caràcter presencial com virtual. https://www.rubi.cat/ca/temes/habitatge/pla-local-d2019habitatge/com-puc-participar-hi/@@images/image/preview

Com puc participar-hi?

Dins el procés d'elaboració del Pla local d'habitatge s'han previst diverses vies de participació ciutadana, tant de caràcter presencial com virtual.

Activitats al carrer


Amb motiu de la situació d'emergència sanitària per la Covid-19, s'ha modificat la programació de carpes al carrer.

S'instal·laran punts informatius per donar a conèixer el Pla local d'habitatge i el procés de participació, però també per recollir propostes i idees. Estan previstes les següents jornades de participació:

  •   Del 21 a 25 setembre, de 17 a 20 h, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.
  •   Del 23 al 25 setembre, de 10 a 14 h, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.
  •   Del 30 setembre a 3 octubre, d'11 a 13 h, al Mercat Municipal.
  •   L'1 i 2 octubre, de 17 a 19 h, al Mercat Municipal. 

  

Debats presencials


Reunions obertes a tothom per opinar i debatre sobre possibles accions a dur a terme per millorar la situació de habitatge a Rubí. S’organitzaran tres debats:

  • 28 setembre: sessió amb tècnics.
  • 8 d'octubre: sessió oberta a la ciutadania. Inscriu-te al debat.
  • 4 de novembre: sessió amb actors socials i professionals (sessió virtual a través de la plataforma Zoom). 

  
Participació en línia


Es podran publicar propostes ciutadanes o tècniques que l’Ajuntament estudiarà i haurà de decidir si incorpora al Pla local d'habitatge a l'espai web de Rubí Participa. També s’hi podran consultar les propostes d’altres persones i donar-hi suport, així com omplir un qüestionari que aportarà informació per als futurs debats i documents tècnics. Es podran presentar noves idees del 14 de juliol al 12 d'octubre.

Entra-hi i digues la teva!

  
Mesa pel Dret a l'Habitatge


És l’òrgan de diàleg entre el govern de l’Ajuntament i la ciutadania, per conèixer, debatre i fer recomanacions en temes relacionats amb l’habitatge a Rubí. La Mesa serà l’espai encarregat de fer el seguiment del funcionament del procés de participació i de redacció del Pla local d’habitatge.

Si vols saber més sobre la Mesa, accedeix a aquest enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0