Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mesa pel Dret a l’Habitatge Per a l'Ajuntament de Rubí, les polítiques en matèria d'habitatge són una prioritat de govern. https://www.rubi.cat/ca/temes/habitatge/mesa-pel-dret-a-l2019habitatge/mesa-pel-dret-a-l2019habitatge/@@images/image/preview

Mesa pel Dret a l’Habitatge

Per a l'Ajuntament de Rubí, les polítiques en matèria d'habitatge són una prioritat de govern.

Una de les línies d'actuació en matèria d'habitatge és establir espais de participació ciutadana en polítiques d'habitatge. Per aquest motiu, el passat mes de desembre es va constituir la Mesa pel Dret a l'Habitatgehereva de la Mesa contra els Desnonaments, que va estar en funcionament durant el mandat anterior.

A la mesa hi participen, en aquests moments, entitats de caire social que desenvolupen les seves activitats en l'àmbit de l'habitatge com ASAV, PAH, PAH Les Torres, així com els grups municipals presents al ple de l'Ajuntament i diferents serveis tècnics. També es preveu que, depenent dels temes a tractar, puguin participar en les diferents sessions membres i representants d'altres entitats i organismes.

La mesa es reuneix de forma periòdica un cop al trimestre.

    
El reglament de la Mesa pel dret a l'habitatge, que es va aprovar per ple municipal el 23 de febrer de 2017, es pot consultar al següent enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0