Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Busques pis? Si ets jove i estàs cercant habitatge has de tenir en compte una sèrie de coses en la formalització del contracte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Busques pis?

Si ets jove i estàs cercant habitatge has de tenir en compte una sèrie de coses en la formalització del contracte.

Lloguer


Quan hagis trobat l'habitatge que et convé, hauràs de formalitzar el lloguer mitjançant un contracte d'arrendament amb el propietari. En aquest enllaç tens algunes de les coses a tenir en compte tant en el moment de signar, com abans i també quan acabi el contracte.

 

Properes promocions HPO de lloguer 

Els projectes en matèria d'habitatge que actualment es troben vigents són:  

  • Projecte de 6 habitatges al carrer de Maria Aurèlia Capmany 41

El passat 23 de desembre de 2021, el consell d'administració de la societat municipal Proursa va aprovar el projecte per construir un edifici de 6 habitatges al número 41 del carrer de Maria Aurèlia Capmany. Consulta l'anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) i el projecte tècnic.

  • Espai d'acolliment residencial d'urgència

El 23 de desembre de 2021 es va fer pública l'aprovació del projecte de reforma per a l’adequació d’un espai d’acolliment residencial d’urgència a Rubí, que pots consultar al següent anunci. Consulta'n el projecte tècnic.

 

Inscripció al registre de sol·licitants 

El registre de sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial (HPO) és el registre públic on la ciutadania empadronada a Catalunya es pot inscriure per optar a qualsevol habitatge públic, d’acord amb els procediments establerts al decret. 

La inscripció té una vigència d’un any, al termini del qual el registre s’ha de renovar.

En aquest enllaç trobaràs més informació i l'accés al registre de sol·licitants d'HPO. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0