Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què poden fer els llogaters de la Borsa de Mediació en Lloguer Social si no poden pagar? Els habitatges de la Borsa de Lloguer que gestiona l’Ajuntament de Rubí a través de l’empresa municipal Proursa són habitatges de propietaris particulars (no són habitatges públics) i, per tant, s'aplicaran els acords específics als que arribin entre propietaris i llogaters, si escau, amb la intermediació de l’equip tècnic de la Borsa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Què poden fer els llogaters de la Borsa de Mediació en Lloguer Social si no poden pagar?

Els habitatges de la Borsa de Lloguer que gestiona l’Ajuntament de Rubí a través de l’empresa municipal Proursa són habitatges de propietaris particulars (no són habitatges públics) i, per tant, s'aplicaran els acords específics als que arribin entre propietaris i llogaters, si escau, amb la intermediació de l’equip tècnic de la Borsa.

En aquest sentit es vol posar de manifest la solidaritat de molts propietaris de pisos de Borsa, que ja han acceptat per iniciativa pròpia no cobrar la mensualitat de lloguer del mes d’abril i instem a d’altres que ho puguin fer perquè s’incloguin en aquesta mesura.

Si necessites més informació i ajuda en la mediació, pots adreçar-te al Servei d’Informació i Assessorament en Habitatge. Pots contactar a través del correu electrònic  o per telèfon al 93 588 66 93, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0