Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Em finalitza el contracte de lloguer Els contractes amb data de venciment des del 2 d'abril fins dos mesos després de la finalització de l'estat d'alarma es podran prorrogar a petició del llogater per sis mesos més des de la data de finalització del contracte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Em finalitza el contracte de lloguer

Els contractes amb data de venciment des del 2 d'abril fins dos mesos després de la finalització de l'estat d'alarma es podran prorrogar a petició del llogater per sis mesos més des de la data de finalització del contracte.

Ara bé, la sol·licitud de pròrroga ha de ser acceptada per l'arrendador i es pot arribar a un altre tipus d'acord si així ho consideren les dues parts.

Si el teu contracte va vèncer en dates anteriors i t'has vist afectat per aquesta situació o no aconsegueixes arribar a cap acord, pots adreçar-te al Servei d’Informació i Assessorament en Habitatge i t'ajudarem a negociar amb la propietat o a trobar una solució de reallotjament. Pots contactar a través del correu electrònic  o per telèfon al 93 588 66 93, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha declarat la suspensió de les actuacions judicials programades i dels terminis processals durant la vigència de l'estat d'alarma. A més, l’article 1 del Reial Decret Llei 11/2020 preveu que, un cop finalitzat l'estat d'alarma, es podran suspendre per un termini de sis mesos els desnonaments de les llars sense alternativa residencial en els procediments de desnonament derivats de contractes d'arrendament subjectes a la LAU en els que s'acrediti davant el jutjat una situació de vulnerabilitat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0