Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts d’altres administracions L'Agència de l'Habitatge de Catalunya obre dues noves convocatòries d'ajuts al lloguer per al 2020: una adreçada a persones llogateres en general que compleixin els requisits establerts i una altra d'específica per a ciutadania de 65 anys o més. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuts d’altres administracions

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya obre dues noves convocatòries d'ajuts al lloguer per al 2020: una adreçada a persones llogateres en general que compleixin els requisits establerts i una altra d'específica per a ciutadania de 65 anys o més.

Les ajudes oscil·len entre un 20% i un 40% de la renda de lloguer anual, fins a un màxim de 2.400 €. En tots dos casos el termini per demanar els ajuts va del 28 de maig al 3 de juliol de 2020. Les sol·licituds s'han de presentar preferentment de manera telemàtica tot i que també és possible fer-ho a través de les oficines locals d'habitatge ─la de Rubí està temporalment tancada arran de l'estat d'alarma─ o de la seu de l'entitat titular o administradora de l'habitatge, en cas que col·laborin amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Pots consultar la informació detallada sobre les dues convocatòries i accedir als formularis de sol·licitud a continuació:

 

Enllaços d'interès

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0