Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts d’altres administracions En aquest apartat, pots consultar les convocatòries d'ajudes en matèria d'habitatge que publiquen les administracions supramunicipals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuts d’altres administracions

En aquest apartat, pots consultar les convocatòries d'ajudes en matèria d'habitatge que publiquen les administracions supramunicipals.

Ajuts a la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial


La Generalitat de Catalunya obre una nova convocatòria d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'habitatges destinats a ús residencial. Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 4 d'octubre de 2020.

Poden optar als ajuts:

  • Les juntes o comunitats de propietaris, les agrupacions de juntes o comunitats de propietaris, els propietaris únics d'edificis d'habitatges i els propietaris d’habitatges unifamiliars o agrupats en filera.
  • Les societats cooperatives compostes de manera agrupada per propietaris d’habitatges o edificis que reuneixin els requisits de l’article 396 del Codi civil, i les empreses constructores arrendatàries o concessionàries dels edificis.

Els edificis han de complir els següents criteris d’antiguitat:

  • Per a les actuacions de conservació dels fonaments, estructura i instal·lacions existents definides a la base 2.1.a) de la línia 2, els edificis han d’haver estat construïts o acabats abans de l’any 1996.
  • Per a les actuacions de conservació relatives a l’envolupant (cobertes, terrats, façanes, patis i mitgeres) definides a la base 2.1.b) de la línia 2 i per a les actuacions de la millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat de la línia 1, els edificis han d’haver estat construïts o acabats abans de l’any 2007.
  • Per a les actuacions per a la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat, definides a la base 2.2 de la línia 2, no es requereix el requisit d’antiguitat.

Aquest any, a causa de les consequències produïdes per la Covid-19, la documentació s'ha de presentar de forma telemàtica, tot i que es pot demanar consulta o assessorament telefònicament a PROURSA (93 588 66 93) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

     

Ajuts al lloguer


Termini tancat

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ofereix dues convocatòries d'ajuts al lloguer per al 2020: una adreçada a persones llogateres en general que compleixin els requisits establerts i una altra d'específica per a ciutadania de 65 anys o més. Les ajudes oscil·len entre un 20% i un 40% de la renda de lloguer anual, fins a un màxim de 2.400 €. 

Pots consultar la informació detallada sobre les dues convocatòries a continuació:

    

Enllaços d'interès

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0