Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts per a despeses per a nous contractes de lloguer de joves i families monoparentals L'Ajuntament de Rubí ha aprovat una línia d'ajuts econòmics per a joves i famílies monoparentals que formalitzin un nou contracte de lloguer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuts per a despeses per a nous contractes de lloguer de joves i families monoparentals

L'Ajuntament de Rubí ha aprovat una línia d'ajuts econòmics per a joves i famílies monoparentals que formalitzin un nou contracte de lloguer.

L'Ajuntament de Rubí ha aprovat la concessió d'ajuts econòmics per a joves i famílies monoparentals, que formalitzin o hagin formalitzat un nou contracte de lloguer entre el dia 1 d’octubre de 2021 i el dia 15 de setembre de 2022.

La dotació econòmica total destinada als ajuts és de 12.500 euros, amb una concessió màxima per cada sol·licitud de 950 euros.

Aquests ajuts van dirigits a joves, fins a 34 anys, i famílies monoparentals en risc d’exclusió social, per a fer front a despeses de gestió i formalització del contracte de lloguer. 

Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds des del dia 11 de juliol i fins al dia 16 de setembre de 2022, preferentment per via telemàtica a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Rubí o a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0