Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts per a despeses de l'habitatge L'Ajuntament de Rubí ha aprovat una línia d'ajuts econòmics amb dues modalitats, una per a despeses generals de la llar i una altra per a joves i famílies monomarentals que formalitzin un nou contracte de lloguer. https://www.rubi.cat/ca/temes/habitatge/ajuts-al-lloguer-i-a-la-hipoteca/ajuts-per-a-despeses-de-l-habitatge/@@images/image/preview

Ajuts per a despeses de l'habitatge

L'Ajuntament de Rubí ha aprovat una línia d'ajuts econòmics amb dues modalitats, una per a despeses generals de la llar i una altra per a joves i famílies monomarentals que formalitzin un nou contracte de lloguer.

CONVOCATÒRIA FINALITZADA

La dotació econòmica dels ajuts és de 108.000 euros, 65.000 destinats a la modalitat 1 i 43.000 a la modalitat 2.

  • Modalitat 1: destinada a despeses generals de l'habitatge, com subministraments, quotes hipotecàries, taxa d'escombraries o quotes ordinàries i extraordinàries de la comunitat. Aquesta modalitat té 3 trams d'ajuts, que van des dels 70 als 175 euros segons el cas.
  • Modalitat 2: dirigida a joves, fins a 34 anys, i famílies monomarentals, per a fer front a despeses de formalització del contracte de lloguer. Aquest ajut pot arribar a un màxim de 950 euros per sol·licitud.

Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds des del 13 de setembre fins al 15 d'octubre, preferentment per via telemàtica mitjançant la Seu electrònica de l'Ajuntament de Rubí o a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

14
2