Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa d’activitats “Gaudeix de la vida en gran!” Dins el Pla Estratègic en l'àmbit de les persones grans, i tenint en compte les opinions del col·lectiu, s'ha elaborat un programa estable d'activitats adreçades a rubinencs i rubinenques a partir de 60 anys. https://www.rubi.cat/ca/temes/gent-gran/programa-d2019activitats-201cgaudeix-de-la-vida-en-gran-201d/@@images/image/preview

Programa d’activitats “Gaudeix de la vida en gran!”

Dins el Pla Estratègic en l'àmbit de les persones grans, i tenint en compte les opinions del col·lectiu, s'ha elaborat un programa estable d'activitats adreçades a rubinencs i rubinenques a partir de 60 anys.

Programa Gaudeix de la vida en granEl programa Gaudeix de la vida en gran! reuneix una gran diversitat de propostes que inclouen visites culturals; activitat física i saludable; tallers d'expressió, creativitat i cultura digital; i propostes formatives.

Totes les activitats són gratuïtes (excepte l'Activa't) i es desenvolupen a diferents espais de la ciutat: Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, El Celler, Centre Cívic de Ca n'Oriol, Centre Cívic del Pinar La Cruïlla, Espai Expositiu Aula Cultural, Museu Municipal Castell i Teatre Municipal La Sala.

El programa, de periodicitat semestral, es pot aconseguir en format paper en diversos equipaments de la ciutat i també es pot consultar en línia.

Descarrega't el programa Gaudeix la vida en gran! (setembre 2019 - gener 2020)  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0