Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jocs Esportius Escolars Els Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives per a Joves inclouen competicions i entrenaments de prop d'una quinzena de disciplines, tant individuals com col·lectives, entre escolars de Rubí amb edats compreses entre 6 i 19 anys https://www.rubi.cat/ca/temes/esports/jocs-esportius-escolars/jocs-esportius-escolars-1/@@images/image/preview

Jocs Esportius Escolars

Els Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives per a Joves inclouen competicions i entrenaments de prop d'una quinzena de disciplines, tant individuals com col·lectives, entre escolars de Rubí amb edats compreses entre 6 i 19 anys

Noves mesures sanitàries i de control COVID-19 en l'àmbit esportiu federat i escolar (DOGC 30 OCT 20)

INFORMACIÓ D'INTERÈS SOBRE LA TEMPORADA 2020-2021
Des de l'Ajuntament de Rubí i el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa s'han enllestit els  protocols d'actuació per poder fer front a aquesta nova temporada amb les màximes mesures de protecció possible per a totes les persones que conformen la família dels Jocs Esportius Escolars. A continuació indiquem tots els detalls a tenir en compte  i els arxius que caldrà cumplimentar i entregar.

Cada entitat o centre educatiu que desitgi participar-hi haurà d'omplir i signar la declaració responsable d'entitat i enviar-la, dur-la a l'Oficina dels Jocs Esportius Escolars o penjar-la directament a la seva zona privada de cevot.playoffinformatica.com. També caldrà que ompli i signi el full d'acceptació de la normativa dels Jocs Esportius Escolars i enviar-lo o dur-lo a la mateixa oficina.

Cada esportista o membre del cos tècnic haurà d'aportar la declaració responsable per a menors d'edat (en aquest cas, signada per pare, mare o tutor/a) o la declaració responsable per a majors d'edat. Aquesta documentació és obligatòria per poder participar-hi i l'haurà d'arxivar cada entitat o centre educatiu participant fins a la finalització de la temporada.

Tota la documentació que s'hagi de lliurar a l'Oficina dels Jocs Esportius Escolars s'haurà de dur físicament a les dependències ubicades a la zona de l'Escardívol o bé enviar-la per correu electrònic a escolarsrubi@gmail.com.

cevot.playoffinformatica.com és l'adreça de la plataforma on cada entitat o centre educatiu ha de realitzar la inscripció dels equips i esportistes que desitgin participar a les diferents activitats dels Jocs Esportius Escolars.


Enllaços relacionats

 

Programa 'En volem 5'

El foment de valors té un pes important als Jocs Esportius Escolars. A través d'aquest programa es fomenta que els infants i joves tinguin una actitud esportiva durant les competicions.

Cros escolar

Cada any, aproximadament cap al mes de març, se celebra el Cros Escolar de Rubí als circuits que s’habiliten al bosc de Ca n'Oriol. La cita està organitzada per l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR).