Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jocs Esportius Escolars Els Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives per a Joves inclouen competicions i entrenaments de prop d'una quinzena de disciplines, tant individuals com col·lectives, per a escolars de Rubí amb edats compreses entre 6 i 19 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jocs Esportius Escolars

Els Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives per a Joves inclouen competicions i entrenaments de prop d'una quinzena de disciplines, tant individuals com col·lectives, per a escolars de Rubí amb edats compreses entre 6 i 19 anys.

El curs 2023-2024, l’alumnat de primària pot gaudir de les següents disciplines: atletisme, escacs, esports amb capacitats diverses, gimnàstica esportiva, minihandbol, minibàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, preesport, futbol sala, futbol sala inclusiu (diversitat funcional), tennis de taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia, minivoleibol i natació artística. Pel que fa als joves de secundària, poden participar a les lligues d’atletisme, escacs, esports amb capacitats diverses, gimnàstica esportiva, handbol, bàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, futbol sala, futbol sala inclusiu, tennis de taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia, voleibol i natació artística.
    
 A3-JEE-23-24.jpg


  
Informació i inscripcions


Durant els mesos de setembre i octubre.

  • Inscripcions a l’escola o institut on estudies (professorat d’educació física, AFA o coordinador/a de les activitats extraescolars)
  • Informació a l’Oficina dels Jocs Esportius Escolars (l’Escardívol)
    Tel. 93 588 72 73
    Horari: de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h. Divendres de 9 a 13 h.

Programa 'En volem 5'

El foment de valors té un pes important als Jocs Esportius Escolars. A través d'aquest programa es fomenta que els infants i joves tinguin una actitud esportiva durant les competicions.

Cros Escolar

Cada any, cap al mes de març, l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR) organitzen el Cros Escolar de Rubí als circuits que s’habiliten per a aquesta activitat.