Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit de l'Esport 2018 El 2018, Rubí va recuperar La Nit de l’Esport, un esdeveniment en forma de gala que va homenatjar els clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat que van registrar èxits durant la temporada 2017-2018. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nit de l'Esport 2018

El 2018, Rubí va recuperar La Nit de l’Esport, un esdeveniment en forma de gala que va homenatjar els clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat que van registrar èxits durant la temporada 2017-2018.

La intenció va ser posar en valor la tasca de les entitats en el foment de l’esport des de la base i dels valors associats. 

La Nit de l'Esport_logoPer premiar els diferents clubs es va crear el trofeu Rubeo d’Or, amb el qual es van distingir les entitats i les persones esportistes que es van imposar en les seves competicions durant la passada temporada. A la gala, que va tenir lloc el 9 de novembre de 2018, hi van ser presents tots els clubs i associacions de la ciutat, així com esportistes nascuts o empadronats a Rubí que optaven a aquest reconeixement. 

La Nit de l’Esport també va tenir un reconeixement cap al Real Betis Balompié, en agraïment a la participació d’aquest club a la celebració del 50è aniversari de l’Olímpic de Can Fatjó. A més, es tracta d’una entitat que compta amb un important nombre de seguidors a Rubí.

La cerimònia, conduïda pel periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler, va tenir lloc al Teatre Municipal La Sala. L'anterior edició, celebrada l'any 2005, també es va desenvolupar en aquest espai. Després de la gala, els esportistes van gaudir d'una recepció a El Celler. 

 

 

Descarrega't  les fotografies de la gala!

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0