Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit de l'Esport Al 2018, Rubí recuperava La Nit de l’Esport, un esdeveniment en forma de gala que ret homenatge a clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat pels seus èxits en competició. La intenció és posar en valor la tasca de les entitats en el foment de l’esport des de la base i dels valors associats. https://www.rubi.cat/ca/temes/esports/esdeveniments-esportius/nit-de-lesport-2/nit-de-lesport/@@images/image/preview

Nit de l'Esport

Al 2018, Rubí recuperava La Nit de l’Esport, un esdeveniment en forma de gala que ret homenatge a clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat pels seus èxits en competició. La intenció és posar en valor la tasca de les entitats en el foment de l’esport des de la base i dels valors associats.

 

Per premiar els diferents clubs s'ha creat el trofeu Rubeo d’Or, amb què es distingeixen les entitats i les persones esportistes que aconsegueixen èxits en competició.

La Nit de l'Esport_logoEn la primera edició, es van repartir una cinquantena de reconeixements a esportistes i entitats. Entre ells, els rubinencs Víctor Sánchez i Bea Ortiz. També es va reconèixer la tasca de diverses persones que han treballat en la promoció i difusió de l'esport local i de base, com ara Dora Sosa, tècnica del servei d’Esports durant molts anys i actualment jubilada; el periodista local Sisco Lara, i José Antonio Montoya, per la seva promoció de l’esport base.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0