Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts a la pràctica esportiva 2020-2021 Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars de la temporada 2020-2021. https://www.rubi.cat/ca/temes/esports/ajuts-a-la-practica-esportiva/@@images/image/preview

Ajuts a la pràctica esportiva 2020-2021

Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars de la temporada 2020-2021.

FACEBOOK-TWITTER-1024X512.jpg

Aquests ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de mares i pares (AMPA) de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

 

Bases de la convocatòria per a la temporada 2020-2021


Qui es pot beneficiar d'aquestes subvencions?

Infants i joves de Rubí d'edats compreses entre els 4 i els 18 anys que compleixin els requisits establerts a les bases. 

Les sol·licituds s'hauran de presentar preferentment de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica o, excepcionalment, de forma presencial amb cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament de Rubí.

Documents relacionats amb la sol·licitud

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0