Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és l'OSE? L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) presta serveis d’informació, formació i assessorament tant per a la posada en marxa i tramitació de noves empreses, com per a les empreses que ja estan implantades a la ciutat. Així mateix s’ofereix el servei d’acompanyament i seguiment de les tramitacions i gestions municipals. https://www.rubi.cat/ca/temes/empresa/que-es-lose-1/que-es-lose/@@images/image/preview

Què és l'OSE?

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) presta serveis d’informació, formació i assessorament tant per a la posada en marxa i tramitació de noves empreses, com per a les empreses que ja estan implantades a la ciutat. Així mateix s’ofereix el servei d’acompanyament i seguiment de les tramitacions i gestions municipals.

L'Oficina de Serveis a l'Empresa ofereix aquests serveis: 

 

Masia de Can Serra

 

Missió


L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) dona servei d’alt valor afegit a la població activa i a les empreses de la ciutat, per tal d’afavorir l’atracció, creació i consolidació de l’activitat econòmica i contribuir així a la capacitació de les persones i a la millora de la competitivitat empresarial del territori.

 

Visió


L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) vol ser un referent supramunicipal per a la instal·lació de noves empreses i reconeguda com a facilitadora de solucions en l’àmbit de la promoció i consolidació d’empreses. L’OSE, que està adscrita a l’Àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació, també treballa per oferir uns serveis amb la màxima qualitat possible, i per això assumeix la responsabilitat de definir, implantar i mantenir una política de qualitat (Sistema de Gestió de Qualitat segons norma UNE-EN-ISO 9001:15) adequada a les necessitats i expectatives dels seus clients (document política de qualitat).

 

Localització


L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) està ubicada a la Masia de Can Serra, espai on es concentren tots els serveis destinats al teixit empresarial de la ciutat: a banda de l’OSE, també hi ha els serveis de tramitació de Llicències d’Obres i Activitats i de Planejament de la Ciutat.

 

Horari


  • De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h.
  • Dimarts i dijous de 15.30 a 18 h.

Amb motiu de la Covid-19, en aquests moments l'OSE atén amb cita prèvia. Cal sol·licitar-la trucant al telèfon 93 588 70 00 (ext. 1402, 1403 o 1442), o per correu electrònic a fuer@ajrubi.cat.

Contacte


Correu electrònic de l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE): rubiempresa@ajrubi.cat
Correu electrònic de la Finestreta Única Empresarial (FUER): fuer@ajrubi.cat
Telèfon de l'OSE: 93 588 70 00 (ext. 1403)

 

Formulari de contacte


Posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari.

 

Formulari de cita prèvia


Demana una cita amb nosaltres a través d'aquest formulari.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0