Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes d'altres entitats Informa’t sobre programes d’assessorament i projectes per a empreses que ofereixen altres entitats. Alguns d'aquests serveis tenen cost. https://www.rubi.cat/ca/temes/empresa/projectes-per-a-empreses/projectes-daltres-entitats/@@images/image/preview

Projectes d'altres entitats

Informa’t sobre programes d’assessorament i projectes per a empreses que ofereixen altres entitats. Alguns d'aquests serveis tenen cost.

01_pla de viabilitat web_840px.jpg

 

PIMEC, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement, posa al teu abast aquest programa dins del marc de mesures que s’impulsen per pal·liar els efectes de la Covid-19 amb la finalitat d’ajudar i donar suport a les empresàries i empresaris de les petites i mitjanes empreses de Catalunya en aquests temps difícils i d’incertesa.

 

Metodologia


En la primera fase, i havent emplenat una sèrie de dades, les empreses rebran un informe complet i personalitzat i podran accedir a més de 20 píndoles formatives. Podran diagnosticar, de forma clara, la seva situació i viabilitat amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic, comercial i organitzacional.

En la segona i tercera fase s’estudiarà l’informe de recomanacions, es definiran els punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat de l’empresa i es farà un acompanyament per definir les palanques i implementar les accions oportunes.

 

Cost


Es tracta d’un programa 100% subvencionat que té com a objectiu analitzar els negocis i preparar-los perquè segueixin essent viables en el futur.

 

Més informació


  Inscripció al Pla de Viabilitat Empresarial

 

02_aixeca web_767px_v2.jpg

 

'Aixeca el teu negoci' és una iniciativa de les Cambres de Comerç de Catalunya que vol evitar que cap empresa tanqui.

Les cambres catalanes, davant la greu crisi econòmica provocada per la Covid-19, posen en marxa Aixeca el teu negoci, un projecte amb productes i serveis 360° per ajudar les empreses i autònoms a aixecar, activar i accelerar el seu negoci.

 

Cost


La majoria de productes i serveis són gratuïts, tot i que alguns poden estar subvencionats.

 

Més informació


 Si vols saber-ne més, visita la seva web!