Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

10 raons per invertir a Rubí T'agradaria instal·lar la teva empresa a Rubí? Aquí trobaràs 10 raons per invertir al nostre municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

10 raons per invertir a Rubí

T'agradaria instal·lar la teva empresa a Rubí? Aquí trobaràs 10 raons per invertir al nostre municipi.


10 raons per invertir a Rubí

1. Una ubicació privilegiada
2. Accessible i connectada amb l'exterior
3. Gran àrea econòmica, dinàmica i diversa
4. Un Ajuntament obert
5. Rubí, ciutat emprenedora
6. Excel·lent xarxa de proveïdors
7. Rubí al món
8. Cultura de la innovació
9. Àmplia oferta immobiliària
10. Una ciutat sostenible

 

1. Una ubicació privilegiada


Rubí gaudeix d'una ubicació privilegiada.


Rubí és un municipi situat a la
comarca del Vallès Occidental, pertany a la província de Barcelona i es troba a 20 quilòmetres de la ciutat comtal, porta del sud d’Europa i capital de l’àrea mediterrània. Limita al nord amb les localitats de Terrassa i Ullastrell, al sud amb Sant Cugat del Vallès, a l'oest amb Castellbisbal i l'est amb Sant Quirze del Vallès.

Rubí està situat al corredor central de Catalunya, àrea que concentra la major part de les activitats econòmiques de la regió. La seva ubicació privilegiada, prop del mar Mediterrani, al nord-est de l’Estat Espanyol i a dues hores de França per carretera, la converteixen en una molt bona opció per invertir-hi.

 

Com arribar a Rubí?

Rubí es troba a una distància de 20 Km de Barcelona i una mica més de l'Aeroport i el Port internacionals, formant part del sistema integrat de transport públic de la seva àrea metropolitana.

1. En transport privat

Per carretera es pot accedir a Rubí per les autopistes AP-7, AP-2, C-16 i C-58, que es complementen amb la xarxa de carreteres locals. El trajecte en vehicle privat des de Barcelona té una durada d'uns 20 minuts.

2. En transport públic

Existeixen dues línies de tren que connecten Rubí amb el seu entorn: Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat. El trajecte des de la capital catalana té una durada d'uns 30 minuts. El municipi també disposa de línies d'autobús urbà i interurbà que connecten els barris de la ciutat i amb les poblacions més properes.

 

2. Accessible i connectada amb l'exterior


carretera rubi.jpg


Rubí és una
població molt ben situada. A mitja hora per carretera de l’Aeroport del Prat, l’aeroport internacional de Barcelona, que gestiona 35 milions de passatgers a l’any, amb vols a 150 destinacions a tot el món.

El Port de Barcelona, port líder a Europa en termes de trànsit de vehicles, amb més de 100 línies regulars que connecten a 850 ports de tot el món, i un dels majors ports de la Mediterrània. També com a principal destí de creuers del mar Mediterrani, amb més de 2,5 milions de passatgers, i quart al món. Rubí també està situat prop del Port de Tarragona, el port més gran del sud d'Europa per als productes químics.

El municipi està connectat a una moderna xarxa de carreteres i autopistes, i a un sistema ferroviari extens, que inclou l’alta velocitat, que l’enllacen als mercats interns i a Europa.

 

3. Gran àrea econòmica, dinàmica i diversa


Rubí forma part d’una gran àrea econòmica i és una ciutat que aposta per la indústria en tots els seus àmbits per fer créixer un teixit empresarial propi i d’alt valor afegit. El municipi té més de 70.000 habitants i posseeix una superfície total de 33 quilòmetres quadrats.

És una ciutat industrial, amb més de 3.000 empreses i 11 polígons: CIT 1E Ca n’Alzamora, CIT 1B Can Jardí, CIT 5D Can Rosés, CIT 1A Can Vallhonrat, CIT 5A Carretera de Terrassa, CIT 1F Cova Solera, CIT 5C Molí de la Bastida, CIT 5B La Llana, CIT 1D Rubí Sud, CIT 1G Sant Genís i CIT 3A Sant Joan, que conformen un mosaic empresarial dinàmic i divers.

El sector industrial té un pes molt important a la ciutat, amb indústries principalment de l’àmbit farmacèutic, químic, del metall i de l'automòbil; i amb una decidida aposta per la indústria d’alt contingut tecnològic, com ho demostren les empreses establertes a Rubí.

 

Contingut relacionat

 

4. Un Ajuntament obert


façana ajuntament.png


L’Ajuntament de Rubí desplega la seves polítiques de desenvolupament econòmic local consensuades amb els 32 agents econòmics, polítics i socials membres de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR) amb la finalitat de fomentar el creixement econòmic i l’ocupació inclusius i sostenibles.

Aquest consistori a través de l'Oficina de Serveis a l’Empresa ofereix diversos serveis d’informació, formació i assessorament tant per a la posada en marxa i tramitació de noves empreses, com per a les empreses que ja estan implantades a la ciutat. Així mateix s’ofereix el servei d’acompanyament i seguiment de les tramitacions i gestions municipals d’empreses.

El medi ambient, l’eficiència energètica i les energies renovables també són una prioritat de l'Ajuntament, per aquest motiu es porten a terme polítiques ambientals per fer créixer el municipi de manera eficient i sostenible. A través del projecte Rubí Brilla, el consistori porta a terme diverses accions i bonificacions per a les empreses.

 

5. Rubí, ciutat emprenedora


emprenedors.jpg


Rubí és una ciutat emprenedora. La seva trajectòria s’inicia als anys 80 en l’assessorament per a la creació d’empreses viables.

Actualment contempla un ventall d’actuacions que integren la sensibilització de la cultura emprenedora adreçada a tots els nivells i diferents col·lectius, la capacitació de la persona emprenedora mitjançant l’Escola d’Emprenedoria que imparteix formació en coneixements, habilitats i actituds empresarials i finalment el servei Posa’t en Marxa que acompanya l'emprenedor/a en la realització i arrencada de la seva iniciativa empresarial.

Rubí està situada en un entorn amb un capital humà ben format i preparat. L’àrea de Barcelona compta amb diverses universitats públiques i privades de prestigi, escoles de negoci i centres de recerca que són una atracció per estudiants d’arreu del món i també per emprenedors estrangers que busquen desenvolupar els seus projectes empresarials. Per aquests motius, Rubí disposa d’una àmplia oferta de personal format.

Una ciutat, que treballa dia a dia, per fer créixer de forma coherent i diversificada el seu teixit empresarial facilitant el procés de creació de noves activitats empresarials.

Consulta el Catàleg de Serveis sobre Emprenedoria.

 

6. Excel·lent xarxa de proveïdors


Rubí concentra en el seu territori més de 3.000 empreses de diversos àmbits i sectors que proveeixen al municipi, i a les empreses que s’hi vulguin establir, els recursos i serveis necessaris per fer-ho.

Les 22 empreses amb més pes establertes a Rubí són:

EUROPASTRY SA

EUROPASTRY SAFabricació de productes de fleca i pastisseria de llarga durada.
C/ Segre, 12 N2-40 del Pol. Ind. Can Sant Joan.
Telf. +34 93 602 29 70 - www.europastry.com

ABELLÓ LINDE SA

ABELLÓ LINDE SAFabricació de gasos industrials amb aplicació en múltiples sectors.
Av. Gaudí, 160. Pol. Ind. Can Pi de Vilaroch.
Telf: +34 93 584 50 00 - www.abellolinde.es

TOP CABLE SA

TOP CABLE SAFabricació i comercialització de tota classe de conductors elèctrics (materials radioelectrònics i electrònics).
Camí Vell de Sant Cugat, s/n. Pol. Ind. Can Sant Joan.
Telf: +34 93 588 09 11 - www.topcable.com

JOVI

JOVIFabricació i comercialització de material escolar, d’oficina i dibuix tècnic, així com també d’articles de cosmètica decorativa.
Av. Compositor Bizet, 39-41.

Telf: +34 93 588 53 93 - www.jovi.es

FÁBRICA ELECTROTÉCNICA JOSA, SA SOCIEDAD UNIPERSONAL

FÁBRICA ELECTROTÉCNICA JOSA, SA SOCIEDAD UNIPERSONALFabricació de material elèctric d'utilització i equipament.
Av. Llana, 95-105.
Telf: +34 93 561 05 00 - www.bjc.es

SEDATEX

SEDATEXIndústries de la seda natural i les seves mescles i de les fibres artificials i sintètiques. Teixits de seda, folres i sintètics.
Ptge. Riera, 125-133.
Telf: +34 93 586 25 00 - www.sedatex.com

FLO SA

FLO SAFabricació de pasta alimentària i productes amilàctics.
C/ Bach, 38-40.
Telf: +34 93 586 06 60 - www.elpavo.com

DERMOFARM SA

DERMOFARM SAFabricació de productes químics destinats principalment al consum final. Fabricació i comercialització de cosmètics.
C/ Leonardo Da Vinci, 16-22. Pol. Ind. Can Sant Joan.
Telf: +34 93 602 60 26 - www.dermofarm.com

VIGAR SA

VIGAR SATransformació del cautxú.
Ctra. de Molins de Rei a Caldes, Km. 13,2. Pol. Ind. La Bastida.
Telf: +34 93 699 86 11 - www.vigar-sa.es

PPG IBÉRICA SA

PPG IBÉRICA SAFabricació de pintures, vernissos i revestiments.
Ctra. de Gracia a Manresa, Km. 19,2.
Telf. +34 93 586 74 00 - www.ppg.com

VICENTE TORNS SA

VICENTE TORNS SATransformadors de coure i semielaborats de coure. Fabricació i comercialització.
Ctra. Compositor Wagner, 24. Pol. Ind. Can Jardí.
Telf: +34 93 586 28 00 - www.vicentetorns.com

FÁBRICA de ACCESSORIOS y EMBALAJE

FÁBRICA de ACCESSORIOS y EMBALAJETransformació del paper i cartró.
C/ Ciclisme, 27.
Telf: +34 93 586 29 50

GRIFOLL PRINT PROMOTIONS SL

GRIFOLL PRINT PROMOTIONS SLArts Gràfiques. Promocions gràfiques en 2-D i impressió sobre plàstic.
Ctra. de Gràcia a Manresa, Km.18,5.
Telf: +34 93 588 38 92 - www.grifoll.com

CIPSA CIRCUITOS MONOCARA SL

CIPSA CIRCUITOS MONOCARA SLFabricant de circuits impresos a doble cara i multicapa per a l'electrònica professional.
Ctra. de Terrassa, 210.
Telf: +34 93 587 35 00 - www.cipsacircuits.com

INTERSPORT SL

INTERSPORT SLComerç a l'engròs de material esportiu.
C/ Roma, 14–18. Pol. Ind. Cova Solera.
Telf: +34 93 588 76 43 - www.intersport.es

DSV AIR & SEA SAU

DSV AIR & SEA SAUOperador de logística i transport.
Ctra. Pagesia, s/n. Pol. Ind. Molí de la Bastida.
Telf: +34 93 180 74 00 - www.dsv.com

IGCAR CHEMICALS SL

IGCAR CHEMICALS SLFabricació i comercialització de productes químics.
C/ Domènech i Montaner, 33 – 31. Despatx 1. Pol. Ind. Rubí Sud.
Telf: +34 90 226 92 70 - www.igcar.com

SA DE COMERCIO Y SERVICIO ELECTRODOMESTICO

SA DE COMERCIO Y SERVICIO ELECTRODOMESTICOComerç a l’engròs d'aparells electrodomèstics i ferreteria.
C/ Cèsar Martinell, 43–55. Pol. Ind. Rubí Sud.
Telf: +34 93 586 02 30 - www.milar.es

KENCI SL

KENCI SLMagatzem de maquinària industrial.
Av. Gaudí, 192. Pol. Ind. Rubí Sud.
Telf: +34 93 586 03 50 - www.kennametal.com

MORGAR RECUPERACIONES SA

MORGAR RECUPERACIONES SAMagatzem de materials de recuperació.
Av. Can Sucarrats, 112. Pol. Ind. Cova Solera.
Telf: +34 93 699 08 14 - www.morgarrecuperaciones.es

BUENAVENTURA GINER SA

BUENAVENTURA GINER SAComercialització i distribució de rodaments, elements d'estanqueïtat, pneumàtica i transmissió de potència.
Av. Can Sucarrats, 101. Pol. Ind. Cova Solera.
Telf: +34 93 587 37 37 - www.giner.com

MANENT CASANOVAS SA

MANENT CASANOVAS SAConfecció de roba interior i mitges de la marca Janira.
C/ Collita, 9–11. Pol. Ind. Molí de la Bastida.
Telf: +34 93 586 24 00 - www.janira.es

 
Contingut relacionat

Consulta el llistat complet d'empreses

 

7. Rubí al món


Rubí és la seu d’importants empreses que operen en mercats internacionals i que han triat el municipi i les possibilitats que ofereix per establir-hi les seves instal·lacions.

Les principals empreses establertes a Rubí amb presència a l’exterior són:

B BRAUN MEDICAL SA

B BRAUN MEDICAL SAFabricació i distribució (mercat intern, exportació i importació) a Espanya i a l’estranger de tota classe de productes mèdics, químics i farmacèutics i material per als professionals de la salut.
Ctra. de Terrassa, 121.
Telf: +34 93 586 62 00 - www.bbraun.com

MOEHS CATALANA SL

MOEHS CATALANA SLFabricació de productes químics.
C/ Cèsar Martinell, 12-A. Pol. Ind. Rubí Sud.
Telf: +34 93 586 05 20 - www.moehs.com

BRUGAROLAS SA

BRUGAROLAS SAFabricació de greixos i olis lubricants.
Camí de la Riera, 36-44. Pol. Ind. Cova Solera.
Telf: +34 93 588 31 00 - www.brugarolas.com

CHIMIGRAF IBÉRICA SL

CHIMIGRAF IBÉRICA SLFabricació de tinta i productes químics destinats principalment a la indústria. Especialitzats en la producció de tints amb base d’aigua, solvent i UV per a flexografia i impressió digital (D.O.D.).
C/ Compositor Carcassi, 6-8. Pol. Ind. Can Jardí.
Telf: +34 93 586 20 40 - www.chimigraf.com

LAINCO SA

LAINCO SAInvestigació, formulació i comercialització de productes fitosanitaris i farmacèutics.
Av. Bizet, 8-12. Pol. Ind. Can Jardí.
Telf: +34 93 586 20 15 - www.lainco.es

BASF POLIURETANOS IBERIA SA

BASF POLIURETANOS IBERIA SAFabricació de materials plàstics i resines sintètiques.
C/ Verdi, 36. Pol. Ind. Can Jardí.
Telf: +34 93 680 61 00 - www.polyurethanes.basf

DELTALAB SL

DELTALAB SLFabricació i comerç a l’engròs d’instruments i aparells de física, química i fisioquímica per a laboratoris d’investigació i anàlisi.
Pl. Verneda, 1. Pol. Ind. La Llana.
Telf: +34 93 699 50 00 - www.deltalab.es

IPAGSA INDUSTRIAL SL

IPAGSA INDUSTRIAL SLFabricació, comercialització i venda de planxes i elements auxiliars de la indústria gràfica.
C/ Sant Jordi, 15.
Telf: +34 93 588 19 09 - www.ipagsa.com

GERMANS BOADA SA

GERMANS BOADA SAFabricació d'eines i articles per a la construcció.
Av. Olimpíades, 91.
Telf: +34 93 680 65 00 - www.rubi.com

EUROFRAGANCE SL

EUROFRAGANCE SLFabricació de fragàncies.
Pl. Verneda, 3. Pol. Ind. La Llana.
Telf: +34 93 697 78 74 - www.eurofragance.com

SOLGA DIAMANT EUROPA SL

SOLGA DIAMANT EUROPA SLEmpresa dedicada a la investigació i desenvolupament de tot tipus d'eines diamantades.
Av. Bizet, 49. Pol. Ind. Can Jardí.
Telf: +34 93 588 44 00 - www.solgadiamant.com

PJM PUJADAS

PJM PUJADASFabricació de adhesius i encolats. Comercialització de productes per a la indústria del cuir i la pelleteria.
C/ Ciclisme, 1-3. Pol. Ind. Can Rosés.
Telf: +34 93 588 18 77 - www.pujadas1890.com

KRENER INTERNACIONAL SL

KRENER INTERNACIONAL SLExportació d'instrumentació, electrònica i vàlvules.
C/ Praga, Edif. 2. Nau 7. Pol. Ind. Cova Solera.
Telf: +34 93 588 18 77 - www.krener.com

MECANISMOS ANCLAJES Y SISTEMAS AUTOPORTA

MECANISMOS ANCLAJES Y SISTEMAS AUTOPORTAElaboració, importació, venda i comercialització de ancoratges i materials metàl·lics per a façanes flotants.
C/ Praga, Edif. 3. Nau 6. Pol. Ind. Cova Solera.
Telf:+34 93 588 06 64 - www.sistemamasa.com

IMERYS PERLITA BARCELONA

IMERYSIndústries de pedra natural.
C/ Beethoven, 1-31. Pol. Ind. Can Jardí.
Telf: +34 93 586 02 58 - www.imerys-performance-minerals.com

EBANO INTERNACIONAL SA

Ebano.jpgFabricació d'articles de regal.
C/ Lisboa, 14. Pol. Ind. Cova Solera.
Telf: +34 93 586 20 84 - www.ebanointernacional.com

COFEM SA

COFEM SAFabricant de productes per instal·lacions contra incendis.
Ctra. de Molins de Rei a Rubí, Km 8,4. Nau 1.
Telf: +34 93 586 26 90 - www.cofem.com

RUBINUM ANIMAL HEALTH SA

RUBINUM ANIMAL HEALTH SAProducció i venta d'additius per a l'alimentació animal.
Av. de la Llana, 123. Pol. Ind. Llana.
Telf: +34 93 586 03 10 - www.rubinum.es

TUBENCAP

Tubencap.jpgFabricació i impressió de packaging en PVC.
C/ Massenet, 12. Pol. Ind. Can Jardí.
Telf: +34 93 586 07 20 - www.tubencap.com

 

8. Cultura de la innovació


Rubí aposta per la innovació, el coneixement i especialment per les noves indústries d’alt contingut tecnològic. A més, Rubí està situat en una àrea amb una àmplia oferta educativa i de recerca:

 

Universitats

 

  Centres de recerca

     

     9. Àmplia oferta immobiliària


     immobiliària.jpg


     Rubí ofereix bones oportunitats immobiliàries per anar-hi a viure o per fer-hi inversions. La ciutat té una àmplia oferta d’habitatge, oficines, locals comercials i naus industrials disponibles.

      

     Portal Immobiliari

     L’Ajuntament ha creat el Portal Immobiliari amb l'objectiu de connectar empresaris i emprenedors amb tota l'oferta d'espais, en règim de lloguer o de compra, que ofereixen els agents de la propietat immobiliària i administradors de finques de la ciutat.

     És una eina per facilitar la tasca de promoció i cerca d’immobles de qualitat i amb garanties tant pels usuaris com pels propietaris, i per fomentar la reactivació del mercat immobiliari de la ciutat.

      

     10. Una ciutat sostenible


     rubí brilla.jpg


     Rubí té un ferm compromís amb el Medi Ambient i el foment de l’eficiència energètica i de les energies renovables plasmat amb el compromís del Pacte d’Alcaldes: reducció d'un 20% les emissions de CO2 fins el 2020 i increment d'un 20% en l'ús de renovables i eficiència energètica.

      

     Clúster Rubí Brilla

     Aquest compromís també es fa extensiu al sector industrial a través del projecte Rubí Brilla, grup de treball amb professionals de diferents àmbits: gestió de l'empresa privada, sector de les energies renovables, anàlisi de mercat i medi ambient, i dotat de recursos per tal d’assessorar les empreses en estalvi i eficiència energètica.

     Amb l’objectiu que Rubí esdevingui un referent nacional i internacional en l'eficiència energètica i l'ús d’energies renovables en entorns industrials, comercials i domèstics, com a factor de millora de la competitivitat i millora ambiental del territori.

     T'ha estat útil aquesta pàgina?

     0
     0