Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes d'altres entitats Informa’t sobre programes d’assessorament i projectes per a empreses que ofereixen altres entitats. Alguns d'aquests serveis tenen cost. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projectes d'altres entitats

Informa’t sobre programes d’assessorament i projectes per a empreses que ofereixen altres entitats. Alguns d'aquests serveis tenen cost.

04_cupons accio_840px.jpg

 

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa són uns cupons de descompte econòmic directe que es poden bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies, a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

La convocatòria d’enguany incorpora noves variants per adaptar les empreses al nou paradigma global on l’ús dels canals digitals o la incorporació de noves tecnologies són més necessaris que mai.

 

Modalitats


Cupons a l’estratègia

Per avançar-te als canvis que poden impactar en el teu model de negoci.

Cupons GREEN

Per avançar cap a la sostenibilitat i la neutralitat climàtica.

Cupons a la indústria 4.0

Per implementar o desenvolupar tecnologies avançades.

Cupons d’iniciació a l’exportació

Per vendre els teus productes a nous països.

Cupons International eTrade

Per exportar a través dels canals digitals.

Cupons de programes europeus R+D+I

Per accedir a convocatòries d’ajuts europeus de recerca i d’innovació de manera col·laborativa.

Cupons de tecnologies digitals avançades

Per experimentar amb noves tecnologies i accelerar la transformació digital de la teva empresa.

 

Cost


Programa subvencionat.

 

Més informació


 Consulta tota la informació a la seva web!
 Bases reguladores 2023

 

03_accelera web 2024_840px.jpg

 

L’Accelera el Creixement és un programa de suport per a empreses de la demarcació de Barcelona amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Està adreçat a empreses amb tres treballadors o més i una trajectòria empresarial igual o superior a cinc anys. El programa ofereix acompanyament personalitzat durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial, que inclou l’elaboració d’un pla de creixement i suport en la seva execució amb la finalitat de transformar i reorientar el model de negoci.

 

Metodologia


Es farà una selecció de 50 empreses. Les empreses seleccionades tindran l’oportunitat d’accedir a més de 70 hores de formació i assessorament amb experts.

Les candidatures es poden presentar fins al 7 de juny de 2024.

 

Cost


Programa subvencionat.

L’empresa únicament ha de pagar 750 € +IVA. El cost real del servei és de 5.500 € per empresa.

 

Més informació


 Coneix amb més detall el programa Accelera el Creixement!
 Formulari de preinscripció
 Díptic informatiu

 

05_sos mentoring_840px.jpg

      

SOS Mentoring és un programa de voluntariat per ajudar les persones emprenedores i microempreses a consolidar i fer créixer els negocis. Està impulsat per la Diputació de Barcelona i Autoocupació.

Es tracta d’un procés d’acompanyament personalitzat orientat a diagnosticar la situació de l’empresa, avaluar les alternatives d’actuació, prendre les millors decisions i implementar-les.

    

Metodologia


Persones empresàries i directives amb experiència (mentors voluntaris) comparteixen el seu coneixement amb els i les beneficiàries del programa, oferint-los suport per afrontar la situació econòmica actual.

El programa es duu a terme a través de reunions en línia amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre tres mesos i un any.

     

Cost


Gratuït

    

Més informació


  Consulta tota la informació a la seva web!