Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla de Viabilitat Empresarial https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Pla de Viabilitat Empresarial

01_pla de viabilitat web_840px.jpg

 

PIMEC, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement, posa al teu abast aquest programa dins del marc de mesures que s’impulsen per pal·liar els efectes de la Covid-19 amb la finalitat d’ajudar i donar suport a les empresàries i empresaris de les petites i mitjanes empreses de Catalunya en aquests temps difícils i d’incertesa.

 

Metodologia


En la primera fase, i havent emplenat una sèrie de dades, les empreses rebran un informe complet i personalitzat i podran accedir a més de 20 píndoles formatives. Podran diagnosticar, de forma clara, la seva situació i viabilitat amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic, comercial i organitzacional.

En la segona i tercera fase s’estudiarà l’informe de recomanacions, es definiran els punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat de l’empresa i es farà un acompanyament per definir les palanques i implementar les accions oportunes.

 

Cost


Es tracta d’un programa 100% subvencionat que té com a objectiu analitzar els negocis i preparar-los perquè segueixin essent viables en el futur.

 

Més informació


  Inscripció al Pla de Viabilitat Empresarial

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0