Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formulari de sol·licitud al portal immobiliari de Rubí

Vols instal·lar la teva empresa a Rubí? Fes-nos arribar la teva petició amb les necessitats tècniques que requereix l’immoble que estàs buscant.

  1. Fes la teva demanda d'ubicació omplint el següent formulari de característiques bàsiques.

  2. Un cop omplert aquest formulari, arribarà un correu als diferents API i administradors de finques.

  3. Una vegada rebin el correu, aquests es posaran en contacte amb les persones demandants.

TERMES LOPD
 

El responsable del tractament de les dades personals que vostè ens proporcioni és l’Ajuntament de Rubí, Pl. Pere Aguilera 1, 08191 – Rubí. Pot contactar amb el Delegat de protecció de Dades per correu electrònic a delegatprotecciodades@ajrubi.cat. Les seves dades seran tractades amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i sota la base jurídica del consentiment prestat en omplir la mateixa. Les seves dades no seran cedides a tercers excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables. Les seves dades es conservaran durant el temps necessari per a atendre la seva sol·licitud. Un cop transcorregut aquest termini, se suprimiran, a no ser que siguin necessàries per a l’exercici dels drets de reclamació i defensa, cas en el qual es conservaran durant el termini de prescripció de les accions legals pertinents.

Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, o bé revocar el consentiment prestat en qualsevol moment dirigint-se per escrit a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Rubí. Pot consultar l’adreça d’aquestes oficines a www.rubi.cat. També pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat ).