Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació i tràmits Per a totes aquelles persones que vulgueu desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat, Rubí Empresa ofereix informació i assessorament personalitzat sobre els tràmits municipals que has de fer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg
Per a totes aquelles persones que vulgueu desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat, Rubí Empresa ofereix informació i assessorament personalitzat sobre els tràmits municipals que has de fer.

En funció de l'activitat a la qual et vulguis dedicar, t'indicaran els tràmits necessaris i t'acompanyaran durant tot el procés per resoldre dubtes i facilitar-te cada pas.

El servei inclou informació detallada sobre tràmits com ara: plans d'usos, consultes tècniques, tramitació d'assabentats i comunicats, consultes d'expedients oberts o informació de transmissió de llicències, entre d'altres.

Les gestions es fan a través de la Seu electrònica o presencialment, nomès amb cita prèvia, a les instal·lacions de la Finestreta Única Empresarial, situada a la Masia Can Serra.

 

Finestreta Única Empresarial

La Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) actua com a finestreta única per a totes aquelles persones emprenedores, empreses i intermediaris que necessitin fer consultes i tràmits relacionats amb la seva empresa.

Bonificacions fiscals

L'Ajuntament de Rubí ofereix diverses bonificacions fiscals per a les empreses i indústries del municipi. Consulta-les aquí!