Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació Rubí Empresa ofereix formació en gestió empresarial i habilitats directives a tot el teixit empresarial i a les persones emprenedores a través de l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png
Rubí Empresa ofereix formació en gestió empresarial i habilitats directives a tot el teixit empresarial i a les persones emprenedores a través de l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER).

Formació OSE

 

L’EDER parteix d’una visió holística de l’empresa per oferir una programació formativa que incideix en la millora dels coneixements i capacitats necessàries per liderar i gestionar una empresa de forma efectiva.

L’oferta formativa de l’EDER està dissenyada per ajudar en totes les fases d’una empresa, des dels seus inicis com a idea o projecte empresarial, durant el seu creixement i fins a la seva consolidació.

La formació s’estructura en diferents eixos segons les competències i coneixements que es vulguin desenvolupar:

  • Competències relacionades amb l’eix de creació d’empreses i la capacitat d’emprendre.
  • Competències relacionades amb l’eix d’efectivitat personal, lideratge i habilitats de gestió.
  • Competències relacionades amb l’eix clients i mercat.
  • Competències relacionades amb l’eix d’innovació, estratègia empresarial,  tecnologia i la seva implementació a l’empresa.
  • Coneixements relacionats amb el marc normatiu i les tendències i els canvis socioeconòmics.

Pots consultar a l’agenda les càpsules, tallers o jornades formatives gratuïtes que es realitzen.

 

Agenda formativa 2024

Vols millorar les teves habilitats empresarials? Consulta tota la programació formativa per a empreses i persones emprenedores que ofereix l'Oficina de Serveis a l'Empresa!