Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què ofereix el Punt d’informació i suport en ajuts i subvencions adreçades al teixit empresarial? L'Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ofereix un servei d’assessorament exclusiu sobre els Fons Europeus. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Què ofereix el Punt d’informació i suport en ajuts i subvencions adreçades al teixit empresarial?

L'Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ofereix un servei d’assessorament exclusiu sobre els Fons Europeus.

El Punt d’informació i suport en ajuts i subvencions adreçades al teixit empresarial informa i orienta les empreses de Rubí sobre totes les convocatòries dels Fons Europeus i les acompanya en el procés de sol·licitud dels diversos ajuts econòmics.

La finalitat del servei és facilitar al teixit empresarial rubinenc l’obtenció dels recursos econòmics que la Unió Europea ha destinat per impulsar la recuperació, transformació i resiliència a Europa sota la premissa de treballar en la sostenibilitat, la digitalització, la cohesió territorial, la inclusió i la igualtat.

 

 Contacta amb nosaltres per rebre informació periòdica sobre els Fons Europeus. 

 

Marc conceptual


Els Fons Europeus s’articulen a través dels programes de pressupost ordinari (FEDER, Horizon Europe, Digital Europe, CERV, COSME, Erasmus+, Europa Creativa) i dels fons extraordinaris Next Generation EU, un instrument de recuperació aprovat pel Consell Europeu que pretén reparar els danys econòmics i socials causats per la pandèmia de la Covid-19 a través de l’impuls de la transició ecològica i la digitalització. L’objectiu és que els estats membres s’adaptin als reptes actuals i futurs.

En l’àmbit estatal, la implementació d’aquests fons es realitza mitjançant el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Es tracta d’un document que recull els objectius i vertebra el procés cap a la recuperació socioeconòmica del país. El pla està integrat per 30 components. D’aquests, 17 recullen iniciatives específiques orientades a pimes. El component 13 del Pla de Recuperació està íntegrament dedicat a les pimes i preveu dotacions per a reformes i inversions en 5 àmbits estratègics: emprenedoria, creixement, digitalització i innovació, suport al comerç i internacionalització.

Cobren especial rellevància les iniciatives o projectes de pimes que abordin els següents temes:

 Mobilitat i energies renovables   
 Formació i desenvolupament de capacitats
 Projectes industrials
 Digitalització
 Línies de finançament
 Turisme i comerç

 

Addicionalment, el pressupost ordinari 2021-2027 ofereix altres oportunitats a les empreses i emprenedors, tant en forma de préstecs com de subvencions, que poden proporcionar un palanquejament important a les estratègies de creixement i innovació.

 

Com t’ajudem?


Informació actualitzada

T’informem de manera continuada de les convocatòries que es vagin obrint.

 

Jornades i webinars

Realitzem jornades informatives i webinars per oferir-te l’assessorament a nivell teòric i pràctic necessari que et permetrà treballar la teva candidatura als Fons Europeus. 

 

Assessorament personalitzat

T’informem de totes les iniciatives que millor s’ajustin al teu projecte o necessitats tenint com a premissa l’impuls de la transició energètica i sostenibilitat, la transformació digital i la innovació.

 

Revisió i adequació dels projectes

Rebem la teva proposta de projecte i la revisem per ajustar-la als criteris que demana la Unió Europea i tenir així les màximes garanties d’èxit.

 

Suport durant tot el procés

Posem a la teva disposició una consultora especialitzada en gestió i tramitacions d’iniciatives i projectes europeus.

 

Noves propostes

Estem oberts a noves iniciatives proposades pel teixit empresarial i establirem els mecanismes necessaris per tirar endavant propostes viables.

 

Suport en la cerca de partners

T’oferim, juntament amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, un espai de difusió d’iniciatives que busquen la col·laboració d’altres empreses o agents per a la presentació de projectes conjunts en el marc dels fons Next Generation.

 

Presenta’ns el teu projecte


Tens una proposta de projecte per a la teva empresa? L’escoltem! I, si no saps en quina convocatòria pot encaixar, t’ajudem a buscar la que millor s’adapta al teu projecte.

Només cal que omplis la fitxa inicial de projecte. Nosaltres l’avaluarem per identificar els recursos que millor s’adaptin al teu projecte.

 

Contacte


 Masia Can Serra
 C. Can Serra, 3
 PAE CIT 5B La Llana - Can Serra
 93 588 70 00 (ext. 6154)
 masm@ajrubi.cat
 fuer@ajrubi.cat

 

 Omple el formulari per rebre informació sobre els Fons Europeus. 

 

Amb el suport de:

rubiempresa_image_gallery_diba.jpg

 

Amb la col·laboració de:

logo_consell comarcal.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0