Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assessorament a persones emprenedores Rubí Empresa posa a la teva disposició tot el que necessites saber per analitzar la teva idea empresarial. T'ajuden a posar-te en marxa, a fer un estudi de mercat o el teu pla d’empresa i posen totes les eines i recursos necessaris al teu abast. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Assessorament a persones emprenedores

Rubí Empresa posa a la teva disposició tot el que necessites saber per analitzar la teva idea empresarial. T'ajuden a posar-te en marxa, a fer un estudi de mercat o el teu pla d’empresa i posen totes les eines i recursos necessaris al teu abast.

Recursos al teu abast:

 

Creació d’empreses


Aquest servei està pensat per resoldre els primers dubtes dels usuaris i usuàries sobre la creació d’empreses. Es proporciona informació general en matèria laboral, fiscal, mercantil, estratègica i de gestió per tal d’orientar les persones emprenedores en els primers passos de la posada en marxa d’un negoci.

En cas que l’emprenedor o emprenedora vulgui seguir amb el procés, se li oferirà suport per treballar el pla d’empresa del seu projecte.

El servei contempla totes les fases del projecte empresarial: des de la definició de la idea fins a la seva realització, parant especial atenció a la planificació. En aquest procés s’aprofundeix en cadascun dels aspectes clau del projecte, obtenint informació i analitzant-la des d’un punt de vista tècnic.

Si desitges iniciar l’assessorament, posa't en contacte amb la Finestreta Única Empresarial o demana cita amb un tècnic.

 

Finançament per a emprenedors/es


Es tracta d’un servei destinat a facilitar l’accés a finançament a les persones emprenedores. Els tècnics actuaran com a consellers a l’hora de triar fons així com preparar la negociació amb les entitats financeres.

Si desitges informació, assessorament o mediació sobre l'accés al finançament demana cita amb un tècnic.

    

Transmissió d’empreses


Rubí Empresa forma part de Reempresa i és el punt d’atenció al municipi de Rubí.

Aquest servei consisteix en la intermediació en la transmissió d’empreses, donant suport tant a la part transmissora com a la part adquirent.

Amb la part transmissora es treballa la formulació de l’oferta de venda, la qual es fa pública a Rubí i a desenes de municipis col·laboradors. Amb la part adquirent es valora l’adequació de l’oferta amb els seus interessos empresarials. A les dues parts s’ofereix assessorament en el procés de negociació i en matèria mercantil i fiscal.

Si desitges informació, assessorament o mediació  demana cita amb un tècnic.

    
Constitució d’empreses


Rubí Empresa disposa d’un Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) des d’on s'assessora sobre la millor forma jurídica i es guia en l'obtenció de la documentació necessària prèvia a la constitució de l'empresa. S'ajuda en totes les gestions que permetin constituir l'empresa en un termini de 4 a 10 dies per a les Societats Limitades (SL) o de manera immediata si es tracta d'un empresari/a individual (treballadors autònoms).

Si desitges tramitar l'alta i constitució d'una empresa posa't en contacte amb la Finestreta Única Empresarial o demana cita amb un tècnic.

 

Formació per a emprenedors/es


L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) ofereix formació gratuïta de les diferents àrees de l’empresa, a fi que la persona emprenedora adquireixi coneixements tècnics i desenvolupi habilitats que li facilitin el procés de creació  i posada en marxa de la seva empresa.

Consulta l’agenda per conèixer les properes accions de formació previstes.

 

Informació i tràmits municipals


S’informa els usuaris i usuàries dels tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat.

Pots fer les teves gestions a través de la Seu electrònica o presencialment a les instal·lacions de la Finestreta Única Empresarial.

 

Localitzacions per a negocis


Rubí Empresa ofereix diversos serveis i eines de suport per facilitar les localitzacions més adients a cada projecte, com per exemple naus industrials, solars, edificis i grans oficines per a empreses amb necessitats singulars.

Trobaràs més informació sobre aquest servei a l’apartat localitzacions per al teu negoci.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
0