Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assessorament a empreses Rubí Empresa t’ofereix tot el que necessites per consolidar la teva empresa: la informació i l'assessorament que et cal, una Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), que t’acompanya en tots els tràmits, i moltes eines i recursos per a una bona gestió empresarial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Assessorament a empreses

Rubí Empresa t’ofereix tot el que necessites per consolidar la teva empresa: la informació i l'assessorament que et cal, una Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), que t’acompanya en tots els tràmits, i moltes eines i recursos per a una bona gestió empresarial.

Recursos al teu abast:

 

Informació de caràcter empresarial i tràmits administratius


S'informa els usuaris i usuàries dels tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat.

Les gestions es fan a través de la Seu electrònica o presencialment a les instal·lacions de la Finestreta Única Empresarial.

 

Formació empresarial


L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) ofereix formació gratuïta amb la finalitat d’ajudar el teixit empresarial del municipi (autònoms, professionals, pimes i grans empreses) a millorar la seva gestió empresarial i les seves habilitats directives i de gestió. També ofereix sessions informatives sobre les novetats i tendències vinculades a l’activitat socioeconòmica.

Consulta l’agenda per conèixer les properes accions de formació previstes.

 

Consultoria especialitzada en l’àmbit empresarial


Des de l’any 2010, l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona promouen el Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial, un programa d’assessorament 100% subvencionat adreçat a petites i mitjanes empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Rubí que té com a finalitat millorar la seva activitat i acompanyar-les en la seva consolidació i creixement.

 

 T’animes a participar-hi? Consulta tots els detalls! 

 

Cercador d’empreses de Rubí


Coneix les empreses de Rubí! Amb el cercador d'empreses es poden fer llistats per sectors d'activitat, polígon o nombre de treballadors. A la fitxa de cadascuna d’elles es pot veure les dades bàsiques de l'empresa, com ara el telèfon de contacte, el CIF d'empresa o el domicili fiscal.

 

Localitzacions per a negocis


Rubí Empresa ofereix diversos serveis i eines de suport per facilitar les localitzacions més adients a cada projecte, com per exemple naus industrials, solars, edificis i grans oficines per a empreses amb necessitats singulars.

Trobaràs més informació sobre aquest servei a l’apartat localitzacions per al teu negoci.

 

Recerca de treballadors


Per a les persones que busquen treballadors per a la seva empresa, Rubí Forma ofereix diversos serveis i recursos per ajudar a cobrir les necessitats de personal.

  • Publicació d’ofertes de feina: es poden publicar les ofertes de feina al web de Rubí Forma i ells s’encarregaran de cobrir les necessitats de personal de l'empresa.
  • Ajuts per a la contractació: Rubí Forma ofereix diversos programes d’ocupació i d’aprenentatge subvencionats.
  • Pràctiques professionals no laborals: Rubí Forma gestiona i organitza pràctiques professionals no laborals per dotar d’experiència laboral persones joves i facilitar-los la inserció laboral.

 

Correcció de textos en català


El Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) de Rubí ofereix gratuïtament a les empreses correccions i traduccions de textos per garantir una comunicació eficaç i correcta en llengua catalana.

 
 assessorament.rubi@cpnl.cat

 Consulta tots els serveis per a empreses del SAL. 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0