Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una ubicació privilegiada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una ubicació privilegiada

Rubí és un municipi situat a la comarca del Vallès Occidental, pertany a la província de Barcelona i es troba a 20 quilòmetres de la ciutat comtal, porta del sud d’Europa i capital de l’àrea mediterrània. Limita al nord amb les localitats de Terrassa i Ullastrell, al sud amb Sant Cugat del Vallès, a l'oest amb Castellbisbal i l'est amb Sant Quirze del Vallès.

Rubí està situat al corredor central de Catalunya, àrea que concentra la major part de les activitats econòmiques de la regió. La seva ubicació privilegiada, prop del mar Mediterrani, al nord-est de l’Estat Espanyol i a dues hores de França per carretera, la converteixen en una molt bona opció per invertir-hi.

 

Com arribar a Rubí?

Rubí es troba a una distància de 20 Km de Barcelona i una mica més de l'Aeroport i el Port internacionals, formant part del sistema integrat de transport públic de la seva àrea metropolitana.

1. En transport privat

Per carretera es pot accedir a Rubí per les autopistes AP-7, AP-2, C-16 i C-58, que es complementen amb la xarxa de carreteres locals. El trajecte en vehicle privat des de Barcelona té una durada d'uns 20 minuts.

2. En transport públic

Existeixen dues línies de tren que connecten Rubí amb el seu entorn: Rodalies RenfeFerrocarrils de la Generalitat. El trajecte des de la capital catalana té una durada d'uns 30 minuts. El municipi també disposa de línies d'autobús urbà i interurbà que connecten els barris de la ciutat i amb les poblacions més properes.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0