Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, ciutat emprenedora https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí, ciutat emprenedora


Rubí és una ciutat emprenedora. La seva trajectòria s’inicia als anys 80 en l’assessorament per a la creació d’empreses viables.

Actualment contempla un ventall d’actuacions que integren la sensibilització de la cultura emprenedora adreçada a tots els nivells i diferents col·lectius, la capacitació de la persona emprenedora mitjançant l’Escola d’Emprenedoria que imparteix formació en coneixements, habilitats i actituds empresarials i finalment el servei Posa’t en Marxa que acompanya l'emprenedor/a en la realització i arrencada de la seva iniciativa empresarial.

Rubí està situada en un entorn amb un capital humà ben format i preparat. L’àrea de Barcelona compta amb diverses universitats públiques i privades de prestigi, escoles de negoci i centres de recerca que són una atracció per estudiants d’arreu del món i també per emprenedors estrangers que busquen desenvolupar els seus projectes empresarials. Per aquests motius, Rubí disposa d’una àmplia oferta de personal format.

Una ciutat, que treballa dia a dia, per fer créixer de forma coherent i diversificada el seu teixit empresarial facilitant el procés de creació de noves activitats empresarials.

Consulta el Catàleg de Serveis sobre Emprenedoria.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0